Om import av konverteringer fra Zapier utenfor nettet for Google Ads

Zapier er en tredjeparts integreringspartner som kan importere konverteringer utenfor nettet fra systemet ditt for kunderelasjonshåndtering (CRM) til Google Ads automatisk. Med Zapier kan du finne ut hvilke annonseklikk som resulterer i salg utenfor nettet, eller andre verdifulle kundehandlinger.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på fordelene du får med denne funksjonen, og gi deg grunnleggende informasjon om hvordan prosessen fungerer.

Fordeler

• Med import av konverteringer utenfor nettet fra Zapier blir det enklere å knytte CRM-systemer til Google Ads.
  • Konverteringer og verdier sendes i sanntid, slik at du raskt kan måle resultatene og optimalisere markedsføringskampanjene dine.
  • Med denne prosessen fjernes kostnadene med å formatere og importere konverteringer manuelt i et format som kan leses av Google Ads.

Før du begynner

Før du kan konfigurere importering av konverteringer utenfor nettet fra Zapier, må du bruke et av CRM-systemene som Zapier har støtte for.

Slik fungerer det

Med sporing av konverteringer utenfor nettet kan du overføre konverteringsdata for kunder utenfor nettet til Google Ads og matche dem med Google Ads-klikk. Det betyr at du kan ta mer veloverveide beslutninger og optimalisere for handlinger som fører til salg. Med sporing av konverteringer utenfor nettet kan du se effekten av pengene du bruker på markedsføring, og du kan bruke smart budgivning til å optimalisere for konverteringer. Finn ut mer om importering av konverteringer utenfor nettet.

Med importering av konverteringer utenfor nettet via Zapier kan du velge mellom disse alternativene for å matche konverteringene dine med annonseklikk:

• Last opp Google klikk-ID-ene dine (GCLID-ene) automatisk til Google Ads sammen med informasjonen om de potensielle kundene dine fra CRM-systemet ditt når potensielle kunder gjennomfører konverteringer (f.eks. når potensielle kunder blir kvalifisert eller reelle kunder).
  • Last opp de hashede førsteparts konverteringsdataene sammen med informasjonen om de potensielle kundene dine fra CRM-systemet ditt når potensielle kunder gjennomfører konverteringer (f.eks. når potensielle kunder blir kvalifisert eller reelle kunder).

Merk: Zapier er en betalt tjeneste, og du må ha en betalt konto for å kunne importere konverteringer via Zapier.

Neste trinn: Konfigurer importering av konverteringer utenfor nettet

I artikkelen Importér konverteringer fra Zapier kan du finne ut hvordan du kan konfigurere importering av konverteringer utenfor nettet fra Zapier.

Linker til beslektet innhold