Zapierin offline-konversioiden importointi Google Adsiin

Zapier on kolmannen osapuolen integrointikumppani, joka voi automaattisesti importoida offline-konversioita asiakkuudenhallintajärjestelmästäsi (CRM) Google Adsiin. Zapierin avulla voit selvittää, mitkä mainoksen klikkaukset johtavat offline-myyntiin (tai muuhun arvokkaaseen asiakastoimintaan).

Tässä artikkelissa kerrotaan ominaisuuden hyödyistä ja sen toimintaperiaatteesta.

Hyödyt

• Zapierin offline-konversioiden importointi on yksinkertaistettu prosessi, jonka avulla voit yhdistää CRM-järjestelmäsi Google Adsiin.
  • Konversiot ja arvot lähetetään reaaliaikaisesti, joten voit mitata markkinointikampanjoidesi tuloksia nopeasti ja optimoida kampanjat tulosten perusteella.
  • Näin vältät yleiskustannukset, jotka liittyvät manuaaliseen muotoiluun ja konversioiden importointiin muodossa, jota Google Ads osaa lukea.

Ennen kuin aloitat

Ennen kuin otat käyttöön Zapierin offline-konversioiden importoinnin, varmista, että käytössäsi on jokin monista Zapierin tukemista CRM-järjestelmistä.

Näin se toimii

Offline-konversioseurannan avulla voit lähettää asiakkaita koskevaa offline-konversiodataa Google Adsiin ja yhdistää datan Google Ads ‑klikkauksiin. Näin voit tehdä dataan perustuvia päätöksiä ja optimoida kampanjat tapahtumille, jotka johtavat myyntiin. Offline-konversioseurannan avulla voit selvittää markkinointi-investointiesi liiketoimintavaikutuksen sekä käyttää Smart Biddingia konversioiden optimointiin. Lue lisää offline-konversioiden importoinnista

Zapierin offline-konversioiden importoinnin avulla voit yhdistää konversiot mainosten klikkauksiin seuraavilla tavoilla:

• Lataa Googlen klikkaustunnukset (GCLID:t) automaattisesti Google Adsiin yhdessä CRM-järjestelmäsi liiditietojen kanssa aina, kun liidi konvertoituu (esimerkiksi kun liidistä tulee myyntivalmis tai asiakas).
  • Lataa tiivistetty ensimmäisen osapuolen konversiodatasi sekä liiditiedot CRM:stä aina, kun liidi konvertoituu (esimerkiksi kun liidistä tulee myyntivalmis tai asiakas).

Huom. Zapier on maksullinen palvelu, ja tarvitset maksullisen tilin, jotta voit tuoda konversiosi sen avulla.

Seuraavaksi: Offline-konversioiden importointien käyttöönotto

Jos haluat ottaa Zapierin offline-konversioiden importoinnin käyttöön, tutustu artikkeliin Konversioiden importointi Zapierista.