Sobre la importació de conversions fora de línia de Zapier per a Google Ads

Zapier és un partner d'integració de tercers que pot importar automàticament conversions fora de línia del vostre sistema de gestió de relació amb els clients (CRM) a Google Ads. Zapier us permet saber quins clics en anuncis generen vendes fora de línia (o altres accions valuoses per part dels clients).

Aquest article explica els avantatges d'aquesta funció i els aspectes bàsics del funcionament d'aquest procés.

Avantatges

• La importació de conversions fora de línia de Zapier ofereix un procés simplificat per connectar la vostra CRM a Google Ads.
  • Les conversions i els valors s'envien en temps real, la qual cosa us permet mesurar ràpidament els resultats i optimitzar les campanyes de màrqueting.
  • Aquest procés treu el cost general de formatar i d'importar conversions manualment en un format que Google Ads pot llegir.

Abans de començar

Abans de configurar les importacions de conversions fora de línia de Zapier, assegureu-vos d'utilitzar una de les CRM compatibles amb Zapier.

Com funciona

El seguiment de conversions fora de línia us permet transmetre dades de conversió de client fora de línia a Google Ads i associar-les als clics de Google Ads. Això us permet prendre decisions més ben fonamentades i optimitzar les accions que generin vendes reals. El seguiment de conversions fora de línia us ajuda a entendre l'impacte empresarial de les vostres inversions en màrqueting i us permet utilitzar Smart Bidding per optimitzar les conversions. Més informació sobre les importacions de conversions fora de línia

Amb la importació de conversions fora de línia a través de Zapier, podeu triar entre les opcions següents per associar les conversions als clics als anuncis:

• Penjar automàticament els vostres identificadors de clic de Google (GCLID) a Google Ads juntament amb la informació de contactes de la vostra CRM quan hi hagi una conversió de contacte (per exemple, quan el contacte esdevé qualificat o client).
  • Penjar les dades de conversió pròpies xifrades amb la funció resum, juntament amb la informació de contactes de la vostra CRM quan hi hagi una conversió de contacte (per exemple, quan el contacte esdevé qualificat o client).

Nota: Zapier és un servei de pagament; caldrà que tingueu un compte de pagament per importar les conversions amb Zapier.

Següent: configurar les importacions de conversions fora de línia

Per configurar les importacions de conversions fora de línia de Zapier, consulteu l'article Importar conversions des de Zapier.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now