Klikkaukset ja kulut Älykkäissä kampanjoissa

Asiakkaat reagoivat mainoksiisi klikkaamalla niitä tai soittamalla mainoksessa näkyvään puhelinnumeroon. Mainosta klikattuaan potentiaalinen asiakas ohjataan mainoksen laskeutumissivulle – yleensä verkkosivustollesi. Asiakas voi myös klikata mainoksessa näkyvää puhelinnumeroa ja näin soittaa yritykseesi mobiililaitteellaan.

Klikkaus tarkoittaa, että joku on kiinnostunut saamaan lisätietoja yrityksestäsi. Tarkistamalla mainostesi saamien klikkausten määrän saat käsityksen siitä, kuinka kiinnostavia mainoksesi ovat potentiaalisten asiakkaiden mielestä. Osuvien mainosten avulla saat todennäköisemmin klikkauksia ja puheluita henkilöiltä, jotka ovat kiinnostuneita tarjonnastasi.

Maksat vain mainosten klikkauksista ja mainosten kautta yritykseesi soitetuista puheluista. Kulusi voivat vaihdella päivittäin, mutta sinulta veloitetaan enintään enimmäiskuukausibudjettisi verran.

Mistä mainosten klikkaukset tulevat ja miten kulusi jakautuvat

Jotta saat mainoksista suurimman mahdollisen hyödyn, ne näkyvät Google Haussa, Mapsissa, Gmailissa, YouTubessa ja Google-kumppanisivustoilla.

Jos haluat katsoa erittelyn siitä, miten kulusi jakautuvat näiden eri paikkojen kesken, toimi seuraavasti:

1. Etsi kampanja, josta haluat lisätietoja.
  2. Klikkaa paikallisessa valuutassa näkyvää käytettyä summaa, joka löytyy Impressiot-mittarien yläpuolelta.