Optimering af konverteringsperioder for appkampagner

Brug konverteringsperioder som et værktøj til at forbedre og overvåge dine appkampagners effektivitet. Konverteringsrapporter viser dig, om din kampagne kører effektivt, og giver dig mulighed for at måle pris pr. konvertering, uanset om konverteringen er en hændelse eller en installation.

Konfiguration af konverteringsperioder

Standardkonverteringsperioder angives med en forståelse af, at konverteringer som f.eks. åbninger af apps eller registreringer typisk sker relativt hurtigt, efter at en annonce er blevet set, mens konverteringer som f.eks. køb eller gennemførsel af baner i et spil kan tage længere tid.

Konfigurationen af perioder giver dig kontrol over konverteringsmåling og tager højde for, at den tid, det kan tage brugeren at gennemføre en konverteringshandling, kan variere afhængigt af din virksomheds købscyklus samt sæsonudsving og den varighed, du indstiller for dine kampagner. Hvis din app f.eks. hjælper din virksomhed med at sælge biler, kan det tage længere tid at nå frem til et køb, end hvis din app hjælper din virksomhed med at sælge mobilspil, og hvis du kører en julekampagne på 2 uger, vil du måske vælge at angive en anden periode end på andre tidspunkter af året. Få flere oplysninger om konverteringer for engageret visning, klikkonverteringer og visningskonverteringer.

Overvejelser vedrørende tidsinterval for periode

Efter konverteringstidspunkt

Angiv konverteringsperioder, der tager højde for den typiske tid, det tager for en person at konvertere med hensyn til specifikke handlinger, som du målretter mod.

Hvis du angiver en længere periode, får du flere konverteringer, men det er mere sandsynligt, at du registrerer organiske konverteringer, der kan være mindre inkrementelle. Dette kan påvirke nøjagtigheden af konverteringssporingen.

Kortere perioder registrerer samlet set færre konverteringer og mindsker dermed risikoen for at registrere organiske konverteringer, men de registrerer muligvis ikke alle de inkrementelle konverteringer.

Efter kampagneredigeringer

Maksimer dine konverteringsperioder afhængigt af, hvor ofte du har planer om at foretage ændringer af din kampagne. Til kampagner, som du ofte redigerer, kan du bruge kortere konverteringsperioder. Brug længere konverteringsperioder til kampagner, som du ikke vil redigere så ofte. Dette sikrer, at dataene registreres mere nøjagtigt.

Værktøjer, der kan vejlede i valg af periode

Dage til konvertering

Du kan bruge funktionen "Dage til konvertering" i Google Ads til at se, hvor lang tid det tager, før handlinger konverteres i dine forskellige annoncegrupper, og til at styre dine valg af konverteringsperioder.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Annoncegrupper.
  4. Vælg Appkampagner i filteret for arbejdsområde.
  5. Klik på segmenteringsikonet Segment i menuen øverst til højre.
  6. Vælg Dage til konvertering.

Rækkerne angiver, hvor lang tid det tager for handlinger at konvertere for de pågældende annoncegrupper. Du kan bruge disse oplysninger til at opdatere dine konverteringsperioder.

Rapportering om konverteringstid

Konverteringstid er forsinkelsen fra, at en bruger interagerer med en annonce, til vedkommende foretager en bestemt konverteringshandling. Brug rapportering om konverteringstid i Google Ads til at se oplysninger om konverteringstid for vigtige metrics, herunder pris pr. anskaffelse (CPA, cost per acquisition) og annonceafkast (ROAS, Return on Advertising Spend). Få flere oplysninger om rapportering af konverteringstid.