Opprett og juster konverteringsvinduer for appkampanjer

Konverteringshandlingene du oppretter, kan omfatte flere kampanjer i Google Ads-kontoen din. Hvis du oppretter og velger disse handlingene i bestemte kampanjer, kan du spore i hvilken kampanjene generere kundeaktivitet. Da kan du treffe enda mer veloverveide beslutninger om annonsekostnader.

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Opprett en ny konverteringshandling og et nytt konverteringsvindu

1. Klikk på Mål-ikonet Goals Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Konverteringer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Sammendrag.
  4. Klikk på  Ny konverteringshandling-knappen.
  5. Klikk på App-kortet.
  6. Velg hvordan du vil spore appkonverteringene dine: Du kan velge å bruke Google Play, app og nett i Google Analytics App eller en tredjepartsleverandør av appanalyser.
  7. Velg «Installasjoner» eller «Kjøp i app».
  8. Klikk på FORTSETT.
  9. Oppgi navnet på konverteringshendelsen i Konverteringsnavn-feltet.
  10. Velg mobilappen i Mobilapp-feltet.
  11. For installasjoner: Velg hvor mange kroner hver konvertering er verdt, eller velg «Ikke bruk noen verdi for denne konverteringshandlingen».
    For handlinger i appen: Velg hvor mange konverteringer som skal telles per klikk eller interaksjon.
    • Alle: dette anbefales for kjøp ettersom hvert kjøp er verdifullt.
    • Én: Dette anbefales for potensielle salg, registreringer og andre konverteringer ettersom bare den første interaksjonen er verdifull.
  12. Velg konverteringsvinduene du vil bruke. Finn ut mer om konverteringsvinduer for appkampanjer og optimalisering av konverteringsvinduer for appkampanjer.
  13. «Ta med i Konverteringer» er valgt som standard. Hvis du velger dette alternativet, blir disse konverteringene tatt med i Konverteringer-kolonnen. Hvis du bruker smart budgivning, blir budstrategiene dine optimalisert for disse konverteringene.
  14. Klikk på OPPRETT OG FORTSETT.

Oppdater eksisterende konverteringsvinduer

1. Klikk på Mål-ikonet Goals Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Konverteringer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Sammendrag.
  4. Klikk på konverteringshandlingen du vil oppdatere, i Konverteringshandling-kolonnen.
  5. Da får du se innstillingene for denne konverteringshandlingen. Klikk på Endre målet.
  6. Klikk på nedoverpilen ved siden av konverteringsvinduet du vil oppdatere.
  7. Velg vinduet du vil bruke.
  8. Klikk på FERDIG.

Legg til eksisterende konverteringshandlinger i eksisterende kampanjer

1. Velg kampanjetypen via filteret for arbeidsområder, og velg så Appkampanjer.
  2. Klikk på Kampanjer-ikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  3. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  4. Klikk på Kampanjer.
  5. Merk av i avmerkingsboksene ved siden av kampanjene du vil oppdatere med nye konverteringshandlinger.
  6. Det vises en blå meny over kampanjene. Klikk på Rediger.
  7. Klikk på Endre konverteringsinnstillingene.
  8. Velg «Velg konverteringshandlinger for denne kampanjen».
  9. Klikk på Velg konverteringshandlinger.
  10. Velg konverteringshandlingene du vil bruke, fra menyen for konverteringshandlinger.
  11. Klikk på LAGRE.

Linker til beslektet innhold