Opret og juster konverteringsperioder for appkampagner

De konverteringshandlinger, du opretter, kan udvides på tværs af forskellige kampagner på din Google Ads-konto. Opret og vælg disse handlinger for specifikke kampagner for at spore, hvor godt dine kampagner genererer kundeaktivitet, og træf mere velfunderede beslutninger om annonceudgifter.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Opret en ny konverteringshandling og en ny konverteringsperiode

1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer på sektionsmenuen.
  3. Klik på Oversigt.
  4. Klik på knappen Ny konverteringshandling.
  5. Klik på kortet "App".
  6. Vælg, hvordan du vil spore dine appkonverteringer. Du kan vælge Google Play, Google Analytics App + Web eller tredjepartsanalyse.
  7. Vælg "Installationer" eller "Køb i appen".
  8. Klik på FORTSÆT.
  9. Navngiv din konverteringshændelse i feltet "Konverteringsnavn".
  10. Vælg mobilappen i feltet "Mobilapp".
  11. For installationer: Angiv enten, hvor mange DKK hver konvertering er værd, eller vælg "Brug ikke en konverteringsværdi for denne handling".
    For handlinger i appen: Vælg, hvor mange konverteringer der skal tælles pr. klik eller interaktion.
    • Alle: Anbefales til køb, da alle køb er værdifulde.
    • Én: Anbefales til kundeemner, tilmeldinger og andre konverteringer, da det kun er den første interaktion, der er værdifuld.
  12. Vælg dine konverteringsperioder. Få flere oplysninger om konverteringsperioder for appkampagner og optimering af konverteringsperioder for appkampagner.
  13. "Inkluder i konverteringer" er valgt som standard. Hvis du vælger dette, inkluderes disse konverteringer i kolonnen "Konverteringer". Hvis du bruger Smart Bidding, optimeres dine budstrategier til disse konverteringer.
  14. Klik på OPRET OG FORTSÆT.

Opdater eksisterende konverteringsperioder

1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer på sektionsmenuen.
  3. Klik på Oversigt.
  4. Klik på den konverteringshandling, du vil opdatere, i kolonnen "Konverteringshandling".
  5. Du får vist indstillingerne for konverteringshandlingen. Klik på Rediger mål.
  6. Klik på menupil for den konverteringsperiode, du vil opdatere.
  7. Vælg den periode, du målretter mod.
  8. Klik på UDFØR.

Føj eksisterende konverteringshandlinger til en eksisterende kampagne

1. Vælg kampagnetype i filter for arbejdsområde, og vælg derefter Appkampagner.
  2. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  3. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  4. Klik på Kampagner.
  5. Markér afkrydsningsfelterne ud for de kampagner, du vil opdatere med nye konverteringshandlinger.
  6. Der vises en blå menu over kampagnerne. Klik på Rediger.
  7. Klik på Rediger konverteringsindstillinger.
  8. Vælg "Vælg konverteringshandlinger for denne kampagne"
  9. Klik på Vælg konverteringshandlinger.
  10. Vælg de konverteringshandlinger, du vil anvende, i menuen Konverteringshandlinger.
  11. Klik på GEM.