Sovelluskampanjoiden konversioikkunat

Sovelluskampanjoissa voit valita kahdentyyppisistä konversioista liiketoimintatavoitteidesi perusteella: sovelluksessa tehdyt valinnat (esim. ostot tai kaverikutsut) tai sovelluksen asennukset. Näihin kahteen konversiotyyppiin liittyy aikaikkuna, jonka ajan konversiot lasketaan ensimmäisen klikkauksen tai katselukerran jälkeen. Voit valita ikkunaksi niin monta päivää kuin haluat kampanjasi ja liiketoimintasi tarpeiden perusteella.

App conversion windows for App campaigns

Lisätietoja Sovelluskampanjan konversioikkunoista

Kampanjan konversioikkunan asentaminen

Klikkauskonversioikkuna

Klikkauskonversio lasketaan, kun käyttäjä klikkaa mainostasi ja asentaa sovelluksesi valitsemasi ajan kuluessa. Jos klikkauskonversioikkunasi on 30 päivää, klikkauskonversioiksi lasketaan konversiot, jotka toteutuvat 30 päivän kuluessa siitä, kun käyttäjä klikkaa mainostasi.

Tarkkaavaisen katselun konversioikkuna

Tarkkaavaisen katselun konversio lasketaan, kun käyttäjä ei klikkaa Videomainostasi mutta katsoo ohitettavaa mainosta (joka voidaan ohittaa viiden sekunnin jälkeen) vähintään 10 sekunnin ajan – tai koko mainoksen, jos se on lyhyempi kuin 10 sekuntia – ja asentaa sen jälkeen sovelluksen valitun konversioikkunan aikana. Jos tarkkaavaisen katselun konversioikkuna on kaksi päivää, tarkkaavaisen katselun konversioiksi lasketaan konversiot, jotka toteutuvat kahden päivän kuluessa siitä, kun käyttäjä katsoo Videomainostasi vähintään 10 sekunnin ajan. Lue lisää tarkkaavaisen katselun konversioista.

View-through-konversioikkuna

Tämä ilmaisee mainoksen katsomisen ja sovelluksen asentamisen välisen enimmäiskeston, jonka kuluttua sovelluksen asennusta ei enää katsota konversioksi. View-through-konversioikkuna on oletuksena yhden päivän pituinen. Videomainos lasketaan näkyväksi, kun vähintään 50 % sen pinta-alasta näkyy näytöllä ja videota toistetaan vähintään kaksi sekuntia. Lue lisää näkyvyydestä

Asennuksen jälkeinen konversioikkuna

Tätä ikkunaa käytetään vain sovelluksenasennuskampanjoissa. Asennuksen jälkeinen konversio lasketaan, käyttäjä klikkaa mainosta tai katsoo Videomainosta vähintään 10 sekunnin ajan, asentaa sovelluksesi ja tekee tämän jälkeen valinnan sovelluksessa valitsemasi ajan kuluessa. Jos asennuksen jälkeinen konversioikkuna on esimerkiksi 90 päivää, asennuksen jälkeisiksi konversioiksi lasketaan konversiot (mainoksen klikkaamisen ja sovelluksen asentamisen jälkeen sovelluksessa tehdyt valinnat), jotka toteutuvat 90 päivän kuluessa.

Aktivoivan kampanjan sovelluksen sisäiset konversioikkunat

Klikkauskonversioikkuna

Klikkauskonversio lasketaan, kun käyttäjä klikkaa mainostasi ja asentaa sovelluksesi valitsemasi ajan kuluessa. Jos klikkauskonversioikkunasi on 30 päivää, klikkauskonversioiksi lasketaan konversiot, jotka toteutuvat 30 päivän kuluessa siitä, kun käyttäjä klikkaa mainostasi.

Tarkkaavaisen katselun konversioikkuna

Tarkkaavaisen katselun konversio lasketaan, kun käyttäjä ei klikkaa Videomainostasi mutta katsoo ohitettavaa mainosta (joka voidaan ohittaa viiden sekunnin jälkeen) vähintään 10 sekunnin ajan – tai koko mainoksen, jos se on lyhyempi kuin 10 sekuntia – ja tekee sen jälkeen valinnan sovelluksessa valitun konversioikkunan aikana. Jos tarkkaavaisen katselun konversioikkuna on kaksi päivää, tarkkaavaisen katselun konversioiksi lasketaan konversiot, jotka toteutuvat kahden päivän kuluessa siitä, kun käyttäjä katsoo Videomainostasi vähintään 10 sekunnin ajan. Lue lisää tarkkaavaisen katselun konversioista.

View-through-konversioikkuna

Tämä ilmaisee mainoksen katsomisen ja sovelluksen asentamisen välisen enimmäiskeston, jonka kuluttua sovelluksen asennusta ei enää katsota konversioksi. View-through-konversioikkuna on oletuksena yhden päivän pituinen. Videomainos lasketaan näkyväksi, kun vähintään 50 % sen pinta-alasta näkyy näytöllä ja videota toistetaan vähintään kaksi sekuntia. Lue lisää näkyvyydestä