Om konverteringsperioder for appkampagner

For appkampagner er der to typer konverteringer, der kan være i tråd med dine forretningsmål: Handlinger i appen, f.eks. køb eller venneinvitationer, og appinstallationer. Disse to konverteringstyper har tidsperioder, hvor konverteringer tæller efter første klik eller visning. Du kan angive antallet af dage for disse perioder baseret på din kampagne og dine virksomhedsbehov.

App conversion windows for App campaigns

Flere oplysninger om konverteringsperioder for appkampagner

Konverteringsperiode for installationskampagner

Klikkonverteringsperiode

Der registreres en klikkonvertering, når en person klikker på din annonce og installerer din app inden for det tidsrum, du har angivet. Hvis du har en klikkonverteringsperiode på 30 dage, registreres de konverteringer, der finder sted inden for 30 dage, efter at en person klikker på din annonce, som en klikkonvertering.

Konverteringsperiode for engageret visning

Der registreres en konvertering for engageret visning, når en person i stedet for at klikke på din videoannonce, der kan springes over (efter fem sekunder), ser mindst ti sekunder af den – eller hele annoncen, hvis den har en varighed på under ti sekunder – og derefter installerer appen inden for konverteringsperioden. Hvis du har en konverteringsperiode for engageret visning på to dage, registreres de konverteringer, der finder sted inden for to dage, efter at en person har set mindst ti sekunder af din videoannonce, som en konvertering for engageret visning. Få flere oplysninger om konverteringer for engageret visning.

Visningskonverteringsperiode

Dette er det tidsrum, efter at en person har set din annonce, hvor en appinstallation registreres som en konvertering. Visningskonverteringsperioden indstilles til én dag. En videoannonce tælles som synlig, når mindst 50 % af dens areal er synligt på skærmen i mindst to sekunder, mens videoen afspilles. Få flere oplysninger om synlighed.

Konverteringsperiode for konverteringer efter installation

Denne periode bruges kun til kampagner for appinstallation. Der registreres en konvertering efter installation, når en person klikker på en annonce eller ser en videoannonce i ti sekunder eller mere, installerer din app og derefter gennemfører en handling i appen inden for det tidsrum, du har angivet. Hvis du f.eks. har en konverteringsperiode på 90 dage for konvertering efter installation, registreres de konverteringer (de handlinger i appen, der foretages efter klik på annoncen og installation af appen), der finder sted inden for 90 dage, som en konvertering efter installation.

Konverteringsperioder for engagementskampagner i appen

Klikkonverteringsperiode

Der registreres en klikkonvertering, når en person klikker på din annonce og installerer din app inden for det tidsrum, du har angivet. Hvis du har en klikkonverteringsperiode på 30 dage, registreres de konverteringer, der finder sted inden for 30 dage, efter at en person klikker på din annonce, som en klikkonvertering.

Konverteringsperiode for engageret visning

Der registreres en konvertering for engageret visning, når en person i stedet for at klikke på din videoannonce, der kan springes over (efter fem sekunder), ser mindst ti sekunder af den – eller hele annoncen, hvis den har en varighed på under ti sekunder – og derefter foretager en handling i appen inden for konverteringsperioden. Hvis du har en konverteringsperiode for engageret visning på to dage, registreres de konverteringer, der finder sted inden for to dage, efter at en person har set mindst ti sekunder af din videoannonce, som en konvertering for engageret visning. Få flere oplysninger om konverteringer for engageret visning.

Visningskonverteringsperiode

Dette er det tidsrum, efter at en person har set din annonce, hvor en appinstallation registreres som en konvertering. Visningskonverteringsperioden indstilles til én dag. En videoannonce tælles som synlig, når mindst 50 % af dens areal er synligt på skærmen i mindst to sekunder, mens videoen afspilles. Få flere oplysninger om synlighed.