Opdatering af data for hotelkampagner

Når du ser på statistikdata til din Google Ads-konto, er det vigtigt at være opmærksom på, hvor aktuelle disse data er. Effektivitetsdata er ikke tilgængelige med det samme, visse metrics bliver kun opdateret én gang om dagen, og andre metrics opdateres hver fjerde time. Når du vurderer effektiviteten af din konto, er det godt at vide, at der kan være kommet nye kontodata, som endnu ikke bliver vist.

Bemærk! Denne artikel gælder kun for hotelkampagner. Bemærk! Søsterartiklen Om opdatering af dine data gælder for generelle Google Ads-data.

Sådan fungerer det

I de fleste tilfælde opdateres dine kontostatistikker (eksempelvis klik, konverteringer og eksponeringer) i samme tidsplan som de øvrige kampagnetyper i Google Ads.

Nogle metrics og rapporter tager dog længere tid at behandle eller bliver kun beregnet én gang om dagen (i stedet for løbende) i PST (Pacific Standard Time), hvilket gør dataene for den aktuelle dag tilgængelige den næste dag. Dataene for tirsdag er f.eks. Ikke tilgængelige før på et bestemt tidspunkt dagen efter om onsdagen. Vær opmærksom på din tidszone, når du ser på disse metrics.

Diagrammet nedenfor viser, hvornår nogle metrics og rapporter er klar og opdateret med tirsdagens data i tre eksempeltidszoner.

Metric/rapport Tidspunkt, hvor dine data for tirsdag er klar, hvis du befinder dig i San Francisco (PST). Tidspunkt, hvor dine data for tirsdag er klar, hvis du befinder dig i London (GMT). Tidspunkt, hvor dine data for tirsdag er klar, hvis du befinder dig i Tokyo (JST).
Klik på Del Onsdag kl. 09.00 Onsdag kl. 17.00 Tirsdag kl. 02.00
Alle metrics for eksponeringsandel, kvalificerede eksponeringer og alle metrics for prisens konkurrencedygtighed opdateres hver fjerde time startende fra kl. 05.00 PST (eksempelvis prisgruppe og procentdel af hotelprisforskel) kl. 05.00, kl. 09.00, kl. 13.00, kl. 17.00, kl. 21.00, kl. 01.00, onsdag kl. 05.00 kl. 13.00, kl. 17.00, kl. 21.00, torsdag kl. 01.00, torsdag kl. 05.00, torsdag kl. 09.00, torsdag kl. 13.00 onsdag kl. 21.00, torsdag kl. 01.00, torsdag kl. 05.00, torsdag kl. 09.00, torsdag kl. 13.00, torsdag kl. 17.00, torsdag kl. 21.00

Justeringer

Dine metrics kan nogle gange blive opdateret en eller flere dage, efter at der foretages et klik. Dette kan forekomme af flere årsager, herunder (men ikke begrænset til):

• Når der sker en konvertering flere dage efter det første klik
  • Når vi registrerer ugyldig trafik, som skal fjernes

Hvis der foretages justeringer i forhold til fakturerbare hændelser (f.eks. klik) i en efterfølgende måned, bliver disse posteret som faktureringsjusteringer.

Konverteringer, der importeres fra Google Analytics

Mål og transaktioner, der importeres fra Google Analytics til Google Ads, afspejles typisk i dine Google Ads-konverteringsstatistikker inden for 12 timer, når de tilskrives ved hjælp af tilskrivningsmodellen "Sidste klik". Til sammenligning vises Google Ads-konverteringssporingsdata typisk inden for tre timer for konverteringer, der tilskrives ved hjælp af modellen "Sidste klik", og inden for 15 timer, når du bruger andre modeller.