Freqüència d'actualització de les dades de les campanyes d'hotels

Quan consulteu les dades del compte de Google Ads, és important saber quan es van actualitzar les estadístiques per última vegada. Les dades de rendiment no estan disponibles a l'instant; hi ha mètriques que només s'actualitzen un cop al dia, mentre que d'altres ho fan cada 4 hores. A l'hora d'avaluar el rendiment del vostre compte, és útil saber que poden no mostrar-se algunes dades recents del compte.

Nota: aquest article només fa referència a les campanyes d'hotels. L'article similar anomenat Sobre la freqüència d'actualització de les dades fa referència a les dades generals de Google Ads.

Com funciona

En la majoria dels casos, les estadístiques del vostre compte (com ara els clics, les conversions i les impressions) s'actualitzen amb la mateixa freqüència que els altres tipus de campanyes de Google Ads.

Tanmateix, hi ha alguns informes i mètriques que tarden més a processar-se o que només es calculen un cop al dia (i no de manera contínua) en l'hora estàndard del Pacífic (PST), de manera que les dades del dia actual no estan disponibles fins l'endemà. Per exemple, les dades de dimarts no estaran disponibles fins a una hora concreta de dimecres. Tingueu en compte la vostra zona horària quan consulteu aquestes mètriques.

El gràfic següent mostra quan alguns informes i mètriques estaran disponibles i actualitzats amb les dades de dimarts en tres zones horàries de mostra.

Mètrica o informe Quan estaran disponibles les dades de dimarts si sou a San Francisco (PST). Quan estaran disponibles les dades de dimarts si sou a Londres (GMT). Quan estaran disponibles les dades de dimarts si sou a Tòquio (JST).
Quota de clics Dc. a les 9:00 Dc. a les 17:00 Dj. a les 2:00
Totes les mètriques de quota d'impressions, les impressions aptes i totes les mètriques de competitivitat de preus s'actualitzen cada 4 hores, a partir de les 5:00 PST (per exemple, el segment de preus i el percentatge de diferència entre preus d'hotels). 5:00, 9:00, 13:00, 17:00, 21:00, 1:00 i dc. a les 5:00 13:00, 17:00, 21:00, dj. a la 1:00, dj. a les 5:00, dj. a les 9:00 i dj. a les 13:00 Dc. a les 21:00, dj. a la 1:00, dj. a les 5:00, dj. a les 9:00, dj. a les 13:00, dj. a les 17:00 i dj. a les 21:00

Ajustos

A vegades, les mètriques s'actualitzen al cap d'un o més dies que s'hagi fet un clic. Això pot succeir per diversos motius, inclosos, entre d'altres:

• Quan la conversió es produeix al cap d'uns quants dies que s'hagi fet el clic inicial.
  • Si detectem trànsit no vàlid que s'ha de treure.

Si es fan ajustos als esdeveniments que es poden facturar (p. ex., els clics) en un mes posterior, es mostraran com a ajustos de facturació.

Conversions importades de Google Analytics

Les transaccions i els objectius importats de Google Analytics a Google Ads normalment es reflecteixen a les estadístiques de conversió de Google Ads en un termini de 12 hores quan s'atribueixen mitjançant el model d'atribució "Darrer clic". En canvi, les dades del seguiment de conversions de Google Ads solen reflectir-s'hi en un termini de 3 hores pel que fa a les conversions atribuïdes fent servir el model "Darrer clic", i 15 hores si es fan servir altres models.