Päivitetyt konversiokategoriat

Jos sinulla on Google Ads APIa koskevia teknisiä kysymyksiä (jotka liittyvät suoraan esimerkiksi APIn tai SDK:n käyttöön tai APIssa tai SDK:ssa näkemiisi virheisiin), seuraa APIn teknisen tuen sivulla olevia ohjeita.

Jos kysymyksesi liittyvät Google Adsin käyttöliittymään, klikkaa sivun alareunasta "Ota yhteyttä".

Voit aloittaa konversioseurannan luomalla konversiotapahtuman Google Ads ‑tililläsi. Konversiotapahtuma on jokin asiakkaan tekemä valinta, joka on arvokas yrityksellesi. Ennen kuin aloitat, voit ottaa käyttöön uuden konversiokategorian seuraamalla artikkelissa Verkkosivuston konversioseurannan määrittäminen olevia ohjeita.

Kun luot konversiotapahtuman, voit valita sitä parhaiten kuvaavan konversiokategorian. Tästä voi olla hyötyä, kun ryhmittelet konversioraportoinnin dataa eri kategorioiden mukaan.

Toukokuusta 2020 alkaen voit valita entistä useammasta konversiokategoriasta. Aiempaa useampien konversiokategorioiden avulla voit kuvata entistä tarkemmin konversiotapahtumia, jotka ovat liiketoimintasi kannalta merkittävimpiä.

Toiminta

Toukokuusta 2020 alkaen sinua pyydetään Google Ads ‑tilille kirjautumisen yhteydessä päivittämään nykyiset konversiokategoriasi uusiin kategorioihin kunkin konversiotapahtuman osalta. Päivitettyjen konversiokategorioiden avulla voit kuvata entistä tarkemmin konversiotapahtumia, jotka ovat liiketoimintasi kannalta tärkeimpiä.

Aiemmin olet voinut luokitella konversiosi seuraaviin kategorioihin:

Esimerkkejä konversiokategorioista

Voit valita seuraavista, entistä useammista konversiokategorioista, kun otat konversioseurannan käyttöön verkkosivustolla tai päivität sen:

Business goal

Sales Categories icon

Sale categories

Lead Categories icon

Leads categories

Further Categories icon

Further categories

Updated conversion categories

Purchase icon Purchase

Add to Cart icon Add to cart

Begin Checkout icon Begin checkout

Subscribe icon Subscribe

Qualified Leads icon Qualified leads

Convert Leads icon Converted leads

Lead Form icon Submit lead form

Book Appointment icon Book appointment

Sign Up icon Sign up

Request Quote icon Request quote

Get Directions icon Get directions

Outbound Click icon Outbound click

Contact icon Contact

Page view icon Page view

More icon Other

Konversiokategorioiden päivittäminen

Päivitä konversiotapahtumiesi kategoriat nyt, jos et ole vielä tehnyt sitä, niin alat saada hyödyllisempiä raportteja.

Google Ads ehdottaa oletuksena jotakin konversiokategoriaa aiemman kategorian perusteella. Tarkista ehdotukset huolellisesti ja muokkaa niitä tarvittaessa, jotta valitut konversiokategoriat ovat varmasti sopivia. Oikeiden konversiokategorioiden valitseminen on tärkeää, jotta voit ryhmitellä kampanjoiden tulosdatan oikein.

Huom. Ehdotetut kategoriat tulevat automaattisesti käyttöön 15.10.2020 alkaen, ellet ole siihen mennessä päivittänyt tai hyväksynyt niitä.
Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Tavoitteet-kuvaketta Goals Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Konversiot-valikkoa.
  3. Klikkaa Yhteenveto.
  4. Tarkista ja päivitä konversiokategoriat.
  5. KIikkaa Päivitä nyt keskellä sivua olevasta konversiokategorioita koskevasta ilmoituksesta.
  6. Tarkista päivitysehdotukset ja klikkaa Päivitä.

Konversiokategorian päivittäminen käyttöliittymässä