Om opdaterede konverteringskategorier

Hvis du har tekniske spørgsmål vedrørende Google Ads API (f.eks. spørgsmål direkte vedrørende brugen af API eller SDK, fejl modtaget fra API'en eller SDK'en osv.), kan du bruge fejlfindingstrinnene på siden Teknisk support til API

Hvis du har spørgsmål angående Google Ads API, der specifikt har relation til Google Ads-brugerfladen, bedes du klikke på "Kontakt os" nederst på siden.

Konverteringssporing begynder med, at du opretter en konverteringshandling på din Google Ads-konto. En konverteringshandling er en specifik kundeaktivitet, der er værdifuld for din virksomhed. Før du begynder, kan du konfigurere en ny konverteringskategori ved at følge vejledningen i Konfigurer konverteringssporing for dit website.

Når du opretter en konverteringshandling, kan du vælge den konverteringskategori, der bedst beskriver denne handling. Det kan være nyttigt, når du segmenterer dine rapporteringsdata om konverteringer efter kategori.

Fra maj 2020 kan du vælge fra en udvidet liste over konverteringskategorier. Denne udvidede liste giver en mere detaljeret beskrivelse af de konverteringshandlinger, der er mest relevante for din virksomhed.

Sådan fungerer det

Fra og med maj 2020 kan du blive bedt om at opdatere dine nuværende konverteringskategorier til de nye konverteringskategorier for hver konverteringshandling, når du logger ind på din Google Ads-konto. De opdaterede konverteringskategorier giver en mere detaljeret beskrivelse af de konverteringshandlinger, der er mest relevante for din virksomhed.

Tidligere kunne du vælge følgende kategorier for at klassificere dine konverteringer:

Eksempler på konverteringskategorier

Du kan vælge fra følgende udvidede liste over konverteringskategorier, når du konfigurerer eller opdaterer konverteringssporing for dit website:

Business goal

Sales Categories icon

Sale categories

Lead Categories icon

Leads categories

Further Categories icon

Further categories

Updated conversion categories

Purchase icon Purchase

Add to Cart icon Add to cart

Begin Checkout icon Begin checkout

Subscribe icon Subscribe

Qualified Leads icon Qualified leads

Convert Leads icon Converted leads

Lead Form icon Submit lead form

Book Appointment icon Book appointment

Sign Up icon Sign up

Request Quote icon Request quote

Get Directions icon Get directions

Outbound Click icon Outbound click

Contact icon Contact

Page view icon Page view

More icon Other

Opdatering af dine konverteringskategorier

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du opdatere dine nuværende kategorier af konverteringshandlinger og begynde at få mere relevante rapporter.

Google Ads kommer med et standardforslag, der er det bedste bud baseret på den tidligere konverteringskategori. Sørg for at gennemgå disse forslag nøje og ændre alle relevante for at sikre, at de korrekte konverteringskategorier vælges. Det er vigtigt, at du har valgt de korrekte konverteringskategorier, så du kan segmentere din kampagneeffektivitet nøjagtigt.

Bemærk! Fra og med den 15. oktober 2020 anvendes de foreslåede kategorier automatisk, hvis du ikke allerede har accepteret dem.
Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer i sektionsmenuen.
  3. Klik på Oversigt.
  4. Gennemgå og opdater dine konverteringskategorier.
  5. Klik på Opdater nu i notifikationen om konverteringskategorier midt på siden.
  6. Gennemgå de foreslåede opdaterede konverteringskategorier, og klik på Opdater.

Opdatering af skærmbilledet med konverteringskategorier på brugerfladen