Om opdaterede konverteringskategorier

Konverteringssporing begynder med, at du opretter en konverteringshandling på din Google Ads-konto. En konverteringshandling er en specifik kundeaktivitet, der er værdifuld for din virksomhed. Før du begynder, kan du konfigurere en ny konverteringskategori ved at følge vejledningen i Konfigurer konverteringssporing for dit website.

Når du opretter en konverteringshandling, kan du vælge den konverteringskategori, der bedst beskriver denne handling. Det kan være nyttigt, når du segmenterer dine rapporteringsdata om konverteringer efter kategori.

Fra maj 2020 kan du vælge fra en udvidet liste over konverteringskategorier. Denne udvidede liste giver en mere detaljeret beskrivelse af de konverteringshandlinger, der er mest relevante for din virksomhed.

Sådan fungerer det

Fra og med maj 2020 kan du blive bedt om at opdatere dine nuværende konverteringskategorier til de nye konverteringskategorier for hver konverteringshandling, når du logger ind på din Google Ads-konto. De opdaterede konverteringskategorier giver en mere detaljeret beskrivelse af de konverteringshandlinger, der er mest relevante for din virksomhed.

Tidligere kunne du vælge følgende kategorier for at klassificere dine konverteringer:

Eksempler på konverteringskategorier

Du kan vælge fra følgende udvidede liste over konverteringskategorier, når du konfigurerer eller opdaterer konverteringssporing for dit website:

Conversion Category Business Goals

Opdatering af dine konverteringskategorier

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du opdatere dine nuværende kategorier af konverteringshandlinger og begynde at få mere relevante rapporter.

Google Ads kommer med et standardforslag, der er det bedste bud baseret på den tidligere konverteringskategori. Sørg for at gennemgå disse forslag nøje og ændre alle relevante for at sikre, at de korrekte konverteringskategorier vælges. Det er vigtigt, at du har valgt de korrekte konverteringskategorier, så du kan segmentere din kampagneeffektivitet nøjagtigt. Opdatering af konverteringskategorierne påvirker ikke Smart Bidding- eller kampagneeffektiviteten.

Bemærk! Fra og med den 15. oktober 2020 anvendes de foreslåede kategorier automatisk, hvis du ikke allerede har accepteret dem.
  1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] øverst til højre, og klik på Konverteringer under "Måling".
  3. Klik på Opdater nu i notifikationen om konverteringskategorier midt på siden.
  4. Gennemgå de foreslåede opdaterede konverteringskategorier, og klik på Opdater

Opdatering af skærmbilledet med konverteringskategorier på brugerfladen

Google Ads API-brugere

Brugere af Google Ads API, AdWords API og Google Ads-scripts kommer til at se følgende ændringer:

• Hvis du bruger Google Ads API, er de nye konverteringskategorier allerede tilgængelige. Du behøver ikke at foretage dig yderligere.
  • Hvis du bruger AdWords API, kan du læse om ændringer af konverteringskategorier i AdWords API, Google Ads API og Google Ads-scripts, der forklarer, hvordan dette kommer til at påvirke dig. Der er ikke nogen ny version af AdWords API. De nye typer konverteringskategorier oversættes via den tilknytning, der er beskrevet i blogindlægget.