Sobre les categories de conversió actualitzades

Si teniu preguntes tècniques sobre l'API de Google Ads (per exemple, preguntes directament relacionades amb l'ús de l'API o de l'SDK, sobre errors rebuts de l'API o de l'SDK, etc.), feu servir els passos de resolució de problemes que trobareu a la pàgina d'assistència tècnica de l'API.

Si teniu preguntes sobre l'API de Google Ads que estan relacionades específicament amb la interfície d'usuari de Google Ads, feu clic a l'opció "Contacteu amb nosaltres" de la part inferior de la pàgina.

El seguiment de conversions comença quan creeu una acció de conversió al vostre compte de Google Ads. Una acció de conversió és una activitat específica de client que és valuosa per a l'empresa. Abans de començar, podeu configurar una nova categoria de conversió seguint les instruccions de l'article Configurar el seguiment de conversions en un lloc web.

En crear una acció de conversió, podeu seleccionar la categoria de conversió que millor descrigui l'acció, cosa que pot ser útil si segmenteu les dades dels informes de conversions per categoria.

A partir del maig de 2020, podeu triar entre les categories d'una llista ampliada de categories de conversió. Aquesta llista ampliada proporciona més granularitat a l'hora de descriure les accions de conversió que són més importants per a l'empresa.

Com funciona

A partir del maig de 2020, quan inicieu la sessió al compte de Google Ads, se us demanarà que actualitzeu les categories de conversió actuals a les categories noves per a cada acció de conversió. Les categories de conversió actualitzades proporcionen més granularitat a l'hora de descriure les accions de conversió que són més importants per a l'empresa.

Anteriorment, per classificar les conversions, podíeu seleccionar les categories següents:

Exemples de categories de conversió

Quan configureu o actualitzeu el seguiment de conversions per al vostre lloc web, podeu triar entre les categories de la llista ampliada de categories de conversió que es mostra a continuació:

Business goal

Sales Categories icon

Sale categories

Lead Categories icon

Leads categories

Further Categories icon

Further categories

Updated conversion categories

Purchase icon Purchase

Add to Cart icon Add to cart

Begin Checkout icon Begin checkout

Subscribe icon Subscribe

Qualified Leads icon Qualified leads

Convert Leads icon Converted leads

Lead Form icon Submit lead form

Book Appointment icon Book appointment

Sign Up icon Sign up

Request Quote icon Request quote

Get Directions icon Get directions

Outbound Click icon Outbound click

Contact icon Contact

Page view icon Page view

More icon Other

Actualitzar categories de conversió

Si encara no ho heu fet, actualitzeu les categories d'accions de conversió que teniu i comenceu a obtenir informes més rellevants.

Google Ads ofereix com a suggeriment predeterminat l'estimació més adequada basant-se en la categoria de conversió anterior. Assegureu-vos de revisar i modificar amb cura els suggeriments per garantir que se seleccionin les categories de conversió correctes. És important que estiguin seleccionades les categories de conversió pertinents per poder segmentar amb precisió el rendiment de les campanyes.

Nota: a partir del 15 d'octubre de 2020, les categories suggerides s'aplicaran automàticament si encara no les heu actualitzat ni acceptat.
Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Conversions.
  3. Feu clic a Resum.
  4. Reviseu i actualitzeu les vostres categories de conversió
  5. A la notificació sobre les categories de conversió que hi ha al centre de la pàgina, feu clic a Actualitza ara.
  6. Reviseu les categories de conversió actualitzades que se suggereixen i feu clic a Actualitza.

S'està actualitzant la pantalla de la IU corresponent a la categoria de conversió

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now