Tilbakestill faktureringsinnstillinger i Google Ads-kontoer

Hvis du betaler for Google Ads-kontoen din ved hjelp av månedlig fakturering, kan faktureringsoppsettet i kontoen deaktiveres av ulike årsaker, inkludert følgende:

• Tilknytningen mellom kontoen og betalingsadministratoren er fjernet.
  • Tilknytningen mellom betalingsprofilen og betalingsadministratoren er fjernet.
  • Det har ikke blitt vist annonser i kontoen på lenge.

I disse tilfellene må du opprette et nytt faktureringsoppsett i Google Ads-kontoen din for å kunne fortsette å bruke kontoen.

Du kan velge mellom to alternativer når du skal konfigurere Google Ads-kontoen: fortsett å bruke månedlig fakturering, eller angi manuell innbetaling eller automatisk betaling (se hvilke alternativer for betaling du kan velge i landet ditt) i kontoen.

Fortsett å bruke månedlig fakturering

Om du vil fortsette med månedlig fakturering i Google Ads-kontoen, må den være knyttet sammen med en managerkonto, som blir ansvarlig for det aktuelle faktureringsoppsettet. Denne managerkontoen kaller vi for en betalingsadministrator.

Når du har kontrollert at Google Ads-kontoen din er knyttet sammen med betalingsadministratoren du vil bruke, logger du på den aktuelle managerkontoen (som standardbruker, administrator eller en bruker med bare faktureringstilgang) og følger veiledningen i denne artikkelen.

Gå over til manuell innbetaling eller automatisk betaling

Hvis du ikke lenger ønsker å bruke månedlig fakturering i kontoen, kan du angi manuell innbetaling eller automatisk betaling som betalingsmåte (se hvilke alternativer for betaling du kan velge i landet ditt) i kontoen.

Om du er klar til å gå videre, kan du følge fremgangsmåten for å legge til betalingsmåter.