Facturering voor uw Google Ads-account resetten

Als u uw Google Ads-account betaalt via maandelijkse facturering, kan de facturering in uw account om verschillende redenen worden gedeactiveerd, waaronder de volgende:

• Het account is ontkoppeld van de betalende manager.
  • Het betalingsprofiel is ontkoppeld van de betalende manager.
  • Het account geeft gedurende langere tijd geen advertenties weer.

In de bovenstaande gevallen moet u in het account nieuwe factureringsinstellingen maken om uw Google Ads-account te kunnenblijven gebruiken.

U heeft twee opties om uw Google Ads-account in te stellen: maandelijkse facturering in het account behouden of het account instellen met handmatige of automatische betalingen (bekijk welke betalingsopties beschikbaar zijn voor uw land).

Maandelijkse facturering behouden

Als u maandelijkse facturering voor uw Google Ads-account wilt blijven gebruiken, moet dit account zijn gekoppeld aan een manageraccount dat verantwoordelijk is voor de factureringsconfiguratie. Dit manageraccount wordt een betalende beheerder genoemd.

Nadat u uw Google Ads-account aan de gewenste betalende manager heeft gekoppeld, logt u in bij het betreffende manageraccount (als standaardgebruiker, beheerder of gebruiker met factureringstoegang) en volgt u de installatie-instructies in dit artikel.

Overschakelen naar handmatige of automatische betalingen

Als u niet meer maandelijkse facturering voor uw account wilt gebruiken, kunt u facturering instellen met een handmatige of automatische betaalmethode (bekijk welke betalingsopties beschikbaar zijn voor uw land).

Wanneer u klaar bent om verder te gaan, volgt u de instructies voor hoe u een betaalmethode kunt toevoegen.