Google Ads -tilin laskutusmääritysten nollaaminen

Jos maksat Google Ads ‑tilistäsi kuukausilaskutuksella, tilisi laskutusasetukset voidaan poistaa käytöstä useista eri syistä, esimerkiksi seuraavista:

• Tilin linkitys sen maksujen hallinnoijaan on poistettu.
  • Maksuprofiilin linkitys sen maksujen hallinnoijaan on poistettu.
  • Tili ei näytä mainoksia pitkään aikaan.

Yllä olevissa tilanteissa sinun on luotava tilillä uudet laskutusasetukset, jotta voit jatkaa Google Ads ‑tilisi käyttöä.

Voit määrittää Google Ads ‑tilin jommallakummalla seuraavista tavoista: jatka kuukausilaskutuksen käyttöä tai määritä manuaaliset tai automaattiset maksut (katso, mitkä maksuvaihtoehdot ovat saatavilla maassasi).

Kuukausilaskutuksen jatkaminen

Jos haluat jatkossakin käyttää kuukausilaskutusta Google Ads ‑tililläsi, sinun on linkitettävä tämä tili hallinnoijan tiliin, jolla sen laskutusmääritykset tehdään. Tällaista hallinnoijan tiliä kutsutaan laskutuksen hallinnoijaksi.

Kun olet varmistanut, että Google Ads ‑tilisi on linkitetty haluamaasi maksujen hallinnoijaan, kirjaudu kyseiselle hallinnoijan tilille (joko tavallisena käyttäjänä, järjestelmänvalvojana tai käyttäjänä, jolla on pääsy vain laskutukseen) ja seuraa tämän artikkelin käyttöönotto-ohjeita.

Manuaalisiin tai automaattisiin maksuihin vaihtaminen

Jos et enää halua käyttää kuukausilaskutusta tililläsi, voit määrittää laskutuksen käyttämään manuaalista tai automaattista maksutapaa (katso, mitkä maksuvaihtoehdot ovat saatavilla maassasi).

Kun olet valmis jatkamaan, lisää maksutapa ohjeita seuraamalla.