Om indsættelse af sted i forbindelse med responsive søgeannoncer

Indsættelse af sted giver dig mulighed for at tilpasse teksten i din responsive søgeannonce til kundernes lokationer, steder, de regelmæssigt besøger, eller interesseområder. Indsættelse af sted i forbindelse med RSA fremhæver en lokation i annonceteksten, hvor dit produkt eller din ydelse tilbydes. Du kan f.eks. oprette overskrifter som "Hoteller i Odense", "Hoteller i København" eller "Blikkenslagere på tilkaldevagt i Vejle" for at tilpasse annoncerne til brugernes lokation, steder, de regelmæssigt besøger, eller steder af interesse.

I denne artikel kan du læse om, hvordan indsættelse af sted i forbindelse med responsive søgeannoncer fungerer i Google Ads, og hvordan du konfigurerer det.

Fordele

• Skræddersyede budskaber: Annoncer lokaliseres ud fra fysisk sted eller steder af interesse. Få flere oplysninger om, hvordan vi fastsætter disse geografiske placeringer.
  • Effektivitet: I stedet for at skulle uploade tusindvis af rækker og administrere en annoncetilpasningsfil kan du tilpasse dine annoncer til den by, den stat eller det land, hvor de skal vises.

Sådan fungerer det

Lad os antage, at du har en takeawaytjeneste, der leverer til alle byer i Nordsjælland. I stedet for at skrive individuelle overskrifter for hver by kan du bruge en kode til indsættelse af sted i din annonceoverskrift for at målrette mod Nordsjælland:

Overskriftskode: Vi leverer til {LOCATION(By)}

Bemærk! Sørg for at bruge store og små bogstaver korrekt, når du indsætter koden i annonceoverskriften.

Google Ads forsøger at erstatte denne kode med stedet i din annoncegruppe. Du kan vælge 1 sted til din overskrift og op til 2 steder i dine beskrivelser. Du skal have mindst 3 overskrifter uden indsættelse af sted, eller du kan bruge standardteksten. Du kan vælge at oprette by, stat og land som steder.

Før du begynder

Stederne vælges ud fra dine kampagners geografiske målretning. Sørg for, at din kampagnes geografiske målretning er indstillet til det rigtige område for din virksomhed, og at det niveau, der er angivet for din indsættelse af sted, er relevant for din kampagnes geografiske målretning.

Konfigurer indsættelse af sted for responsive søgeannoncer

Følg vejledningen i Opret en responsiv søgeannonce.

1. Når du angiver din annoncetekst, skal du bruge en krøllet parentes ({) og vælge Indsættelse af sted i rullemenuen.
  2. I sektionen "Standardtekst" skal du skrive det eller de ord, der skal vises, når teksten ikke kan erstattes af et sted. Dette er valgfrit.
  3. Vælg niveauet for det sted, du vil vise:
    • By
    • State (Stat)
    • Country (Land)
  4. Klik på Anvend.

Du kan se og administrere dine målrettede steder ved at gå til "Steder" i sidemenuen til venstre. Dine steder findes under "Målrettet sted".

Husk!

Din annoncetekst er underlagt Google Ads-politikkerne.

Sådan løser du et problem med indsættelse af sted

Der kan være flere årsager til, at indsættelse af sted måske ikke fungerer for dig:

• Når du opretter en responsiv søgeannonce, kan overskrifter og beskrivelser som standard blive vist i en hvilken som helst rækkefølge. Du kan styre, hvor individuelle overskrifter og beskrivelser bliver vist i din annonce, ved at fastgøre dem til bestemte positioner. Du skal have mindst 3 overskrifter for at kunne fastgøre en stedoverskrift.
  • Du skal have mindst 3 overskrifter uden indsættelse af sted, eller du kan bruge standardtekst.
  • Sørg for, at du har tegn nok til indsættelse af sted. Hvis du bruger for mange tegn i overskriften, har du muligvis ikke plads nok til nogle af de navne på steder, du har valgt, hvis tegnbegrænsningen overskrides.
  • Sørg for, at din kampagnes geografiske målretning er indstillet til det rigtige område for din virksomhed, og at det niveau, der er angivet for din indsættelse af sted, er relevant for din kampagnes geografiske målretning.