Sobre la inserció d'ubicació per als anuncis de cerca responsius

La inserció d'ubicació us permet personalitzar el text dels anuncis de cerca responsius segons la ubicació en què es trobin els clients o les seves ubicacions habituals o d'interès. La inserció d'ubicació per als anuncis de cerca responsius destaca al text de l'anunci una ubicació on s'ofereix el producte o servei. Per exemple, podeu crear títols com ara "Hotels a Barcelona", "Hotels a Madrid" o "Lampistes 7x24 a Mataró" per personalitzar els anuncis segons la ubicació en què es trobin els usuaris o les seves ubicacions habituals o d'interès.

En aquest article s'explica com funciona la inserció d'ubicació per als anuncis de cerca responsius a Google Ads i com es pot configurar.

Avantatges

• Missatges personalitzats: els anuncis es localitzen en funció de la ubicació física o de l'àrea d'interès. Obteniu més informació sobre com determinem aquestes ubicacions geogràfiques.
  • Eficiència: en lloc d'haver de penjar milers de files i gestionar un fitxer de personalitzadors d'anuncis, podeu adaptar els anuncis a la ciutat, a la regió o al país en què els vulgueu mostrar.

Com funciona

Suposem que teniu un servei d'entrega a domicili que opera en totes les ciutats de la província de Barcelona. En lloc d'escriure un títol per a cada ciutat, podeu utilitzar un codi d'inserció d'ubicació al títol de l'anunci per orientar l'anunci a l'àrea de la província de Barcelona:

Codi del títol: Oferim servei a {LOCATION(City)}

Nota: és important que feu un bon ús de les majúscules quan inseriu el codi al títol de l'anunci.

Google Ads intentarà substituir aquest codi per la ubicació del grup d'anuncis. Podeu seleccionar una ubicació per al títol i un màxim de dues per a les descripcions. Cal que tingueu com a mínim tres títols als quals no hàgiu inserit cap ubicació, o bé podeu utilitzar el text predeterminat. Podeu seleccionar si voleu configurar les ubicacions per ciutats, regions/províncies o països.

Abans de començar

Les ubicacions se seleccionen a partir de la segmentació per ubicació que utilitzeu a les campanyes. Assegureu-vos que l'abast de la segmentació per ubicació de les campanyes sigui l'adequat per a la vostra empresa i que el nivell que definiu a la inserció d'ubicació es correspongui amb aquesta segmentació.

Configurar la inserció d'ubicació per als anuncis de cerca responsius

Seguiu els passos que s'indiquen a l'article Crear un anunci de cerca responsiu.

1. En introduir el text de l'anunci, escriviu una clau ("{") i seleccioneu Inserció d'ubicació al menú desplegable.
  2. A la secció "Text predeterminat", escriviu la paraula o les paraules que vulgueu que es mostrin en cas que el text no es pugui substituir per una paraula clau. Aquest pas és opcional.
  3. Trieu el nivell d'ubicació que vulgueu mostrar:
    • Ciutat
      • Nota: si heu configurat la segmentació per ubicació segons la regió d'àrea de mercat designada (DMA), s'inserirà la ciutat més propera.
    • Estat
      • Nota: el nivell d'estat no és compatible amb els equivalents d'altres països, com ara províncies, prefectures o regions.
    • País
  4. Feu clic a Aplica.

Per consultar i gestionar les ubicacions de segmentació, aneu a "Ubicacions" al menú de pàgines de l'esquerra. Les ubicacions es mostraran a la secció "Ubicació de segmentació".

Recordatori

El text de l'anunci està subjecte a les polítiques de Google Ads.

Com es pot corregir un problema relacionat amb la inserció d'ubicació

Hi ha diversos motius pels quals és possible que la inserció d'ubicacions no funcioni:

• De manera predeterminada, quan creeu un anunci de cerca responsiu, els títols i les descripcions es poden mostrar en qualsevol ordre. Per controlar en quins llocs de l'anunci es mostren, fixeu-los en posicions concretes. Per poder fixar un títol d'ubicació, heu de tenir almenys tres títols.
  • Cal que tingueu com a mínim tres títols als quals no hàgiu inserit cap ubicació, o bé podeu utilitzar el text predeterminat.
  • Assegureu-vos que hi hagi prou caràcters per inserir la ubicació. Si utilitzeu massa caràcters al títol, és possible que no tingueu prou espai per a alguns dels noms d'ubicació que hàgiu seleccionat si superen el límit de caràcters.
  • Assegureu-vos que l'abast de la segmentació per ubicació de la campanya sigui l'adequat per a la vostra empresa i que el nivell que definiu a la inserció d'ubicacions es correspongui amb aquesta segmentació.