Over open tests in app-campagnes

U kunt Android-apps of -games nu in open tests promoveren via app-campagnes in Google Ads, zodat u uw pre-lanceringsactiviteiten nog sneller kunt schalen. Met open tests kunt u aspecten testen zoals stabiliteit, gebruikersloyaliteit, inkomsten genereren en effectiviteit van advertentiemateriaal.

Met gebruikerstests kunnen ontwikkelaars weloverwogen beslissingen nemen over wat ze kunnen verbeteren in de app. Daarnaast is feedback voor de lancering belangrijk voor het succes van een game. Om u te helpen inzichten te verkrijgen van echte gebruikers, kunt u met open tests een testversie van uw app uitbrengen in de Play Store.

Hoe het werkt

Als u aan de slag wilt gaan met open testadvertenties, moet u eerst een open test voor uw app instellen in de Google Play Console. Als u open testadvertenties wilt instellen, moet u geen maximum aantal gebruikers opgeven in Google. Zodra u klaar bent in de Play Console, kunt u overstappen op Google Ads om een nieuwe app-campagne voor installaties te maken

Voordat u begint

• U moet ervoor zorgen dat het aantal downloads van de open test niet wordt beperkt bij het instellen in de Google Play Console.
  • Tijdens de configuratie voor een open test in de Play Console en Google Ads raden wij u aan om de landen te selecteren die het best de markten vertegenwoordigen waar u van plan bent om de app uiteindelijk te lanceren.