Avoimen testauksen mainostaminen Sovelluskampanjoissa

Voit nyt mainostaa avoimessa testauksessa olevia Android-sovelluksia ja ‑pelejä käyttämällä Google Adsin Sovelluskampanjoita. Näin voit tavoittaa enemmän ihmisiä vieläkin nopeammin julkaisua edeltävällä markkinoinnilla. Avoimen testauksen avulla voit testata esimerkiksi vakautta, käyttäjien säilyttämistä, kaupallistamista ja mainosten toimivuutta.

Käyttäjätestauksen perusteella kehittäjät voivat tehdä harkittuja päätöksiä siitä, mitä sovelluksessa kannattaa parantaa. Ennen julkaisua saatava palaute on usein pelin menestyksen kannalta ratkaisevan tärkeää. Avoin testaus tarkoittaa, että voit julkaista sovelluksesi testiversion Play Kaupassa ja saada arvokasta palautetta todellisilta käyttäjiltä.

Näin se toimii

Avointa testausta koskevien mainosten käytön aloittaminen edellyttää, että määrität avoimen testauksen asetukset sovelluksellesi Google Play Consolessa. Avointa testausta koskevien mainosten onnistunut määritys edellyttää, että jätät käyttäjien sallitun enimmäismäärän määrittämättä Googlessa. Kun olet määrittänyt asetukset Play Consolessa, voit siirtyä Google Adsiin ja luoda uuden Asennuksiin tähtäävän sovelluskampanjan

Ennen kuin aloitat

• Älä rajoita avoimen testauksen latausten määrää, kun määrität testauksen asetuksia Google Play Consolessa.
  • Kun teet avoimen testauksen määrityksiä Play Consolessa ja Google Adsissa, suosittelemme valitsemaan maita, jotka parhaiten vastaavat niitä markkina-alueita, joissa sovellus on tarkoitus julkaista.