Om åben test i appkampagner

Du kan nu promovere Android-apps eller -spil i åbne tests via appkampagner i Google Ads, så du kan skalere din indsats før lancering endnu hurtigere. Åbne tests kan hjælpe dig med at teste områder som f.eks. stabilitet, brugerfastholdelse, indtægtsgenerering og effektivitet af annoncemateriale.

Brugertests hjælper udviklere med at træffe kvalificerede beslutninger om, hvad der skal forbedres i appen. Feedback inden lancering er især vigtigt for et spils succes. Du kan bruge åbne tests til at udgive en testversion af din app i Play Butik, så du kan få feedback fra rigtige brugere.

Sådan fungerer det

Du skal konfigurere en åben test for din app i Google Play Console for at komme i gang med annoncer for åbne tests. Sørg for, at du ikke angiver et maksimalt antal brugere i Google, når du konfigurerer dine annoncer for åbne tests. Når du er færdig i Play Console, kan du gå til Google Ads for at oprette en ny appkampagne med fokus på installationer

Før du begynder

• Sørg for, at du ikke begrænser antallet af downloads af den åbne test, når du konfigurerer den i Google Play Console.
  • Når du konfigurerer en åben test i Play Console og Google Ads, anbefaler vi, at du vælger de lande, der bedst repræsenterer de markeder, hvor du planlægger at lancere appen.