Google Ads ‑tilin katseluasetukset

Google Ads ‑tilin katseluasetuksilla voit personoida datan, jonka näet kirjautuessasi tilille. Nämä asetukset määritetään Google Ads ‑käyttöliittymässä ja tallennetaan automaattisesti, jotta käyttöliittymä näyttää saman datan seuraavalla kirjautumiskerralla.

Muista: Tilin katseluasetukset tallennetaan käyttäjäkohtaisesti. Jos yksi käyttäjä esimerkiksi haluaa näyttää Kampanja-taulukossa Hinta-sarakkeen mutta toinen käyttäjä haluaa näyttää Konversiot-sarakkeen, kumpikin voi määrittää oman asetuksensa valitsemalla "Muokkaa sarakkeita" ja valitsemalla sarakkeen, josta on itse kiinnostunut.

Seuraavassa on muutamia Google Adsin katseluasetuksia, joiden avulla voit personoida käyttöliittymän:

• Ajanjakso (vaikuttaa koko tiliin)
  • Sivun koko (vaikuttaa koko tiliin)
  • Etusivu
  • Taulukon sarakkeet ja niiden keskinäinen järjestys
  • Taulukon segmentit
  • Taulukon lajittelujärjestys
  • Kaavioihin valitut mittarit
  • Taulukossa käytettävät suodattimet
  • Tallennetut suodattimet
  • Tallennetut sarakejoukot
  • Yleiskatsaus-kortteihin valitut mittarit

Usean tilin katseluasetukset

Jos käytät Google Adsin hallinnoijan tiliä, katseluasetuksesi synkronoidaan hallinnoijan tilisi alaisten tilien välillä. Jos esimerkiksi päivität ajanjakson yhdellä tilillä, samaa ajanjaksoa käytetään kaikilla hallinnoijan tilin alaisilla tileillä. Google Ads alkoi tallentaa kyseisiä asetuksia hallinnoijan tilin tasolla lokakuussa 2019.

Seuraavat tilin katseluasetukset synkronoidaan hallinnoijan tilisi alaisten tilien välillä:

• Ajanjakso
  • Sivukoko
  • Etusivu
  • Nämä synkronoidaan tilien välillä taulukko- ja kampanjatyypeittäin:
    • Taulukon sarakkeet ja niiden keskinäinen järjestys
    • Taulukon segmentit
    • Taulukon lajittelujärjestys
    • Kaavioihin valitut mittarit

Taulukkotasolla määritetyt asetukset, kuten taulukon sarakkeet, synkronoidaan tileillä taulukko- ja kampanjatyypeittäin. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi yhdellä hallinnoijan tilisi alaisella tilillä oleva Display-kampanjan raportti sisältää samat sarakkeet kuin toisilla hallinnoijan tilisi alaisilla tileillä oleva Display-kampanjan raportti.

Huom. Asetuksesi tallennetaan sille hallinnoijan tilille, jolle olet kirjautunut. Jos siirryt alahallinnoijatilille tai asiakastilille ja teet sitten muutoksia näkemiisi sarakkeisiin, muutetut asetukset otetaan käyttöön myös muilla sen hallinnoijan tilin alaisilla tileillä, jolle olet kirjautunut. Käyttöliittymän asetukset ovat samat myös seuraavalla kerralla, kun kirjaudut samalle hallinnoijan tilille.