Sobre les preferències de visualització del compte de Google Ads

Les preferències de visualització del compte de Google Ads us permeten personalitzar les dades que veieu en iniciar la sessió al compte. Aquestes preferències es defineixen mentre navegueu per la interfície d'usuari (IU) de Google Ads i es desen automàticament perquè la propera vegada que inicieu la sessió la IU tingui el mateix aspecte.

Recordatori: les preferències de visualització del compte s'emmagatzemen per a cada usuari. Per exemple, si un usuari vol veure la columna "Cost" a la taula Campanyes, però un altre prefereix veure la columna "Conversions", cadascun pot definir les seves preferències seleccionant l'opció Modifica les columnes i triant quines columnes vol veure.

Aquestes són algunes de les preferències de visualització del compte que s'emmagatzemen a Google Ads i que us poden ajudar a personalitzar la IU:

• interval de dates (afecta tot el compte)
  • mida de la pàgina (afecta tot el compte)
  • pàgina d'inici
  • columnes a la taula i el seu ordre relatiu
  • segments a la taula
  • ordenació de la taula
  • mètriques seleccionades als gràfics
  • filtres aplicats a la taula
  • filtres desats
  • conjunts de columnes desats
  • mètriques seleccionades a les targetes de visió general

Preferències de visualització multicompte

Si utilitzeu un compte de gestor de Google Ads, les preferències de visualització se sincronitzen en tots els comptes del compte de gestor. Per exemple, si actualitzeu l'interval de dates en un compte, aquest mateix interval de dates s'aplicarà a tots els comptes del compte de gestor. Google Ads va començar a desar aquestes preferències al nivell de compte de gestor l'octubre de 2019.

Les preferències de visualització següents del compte se sincronitzen en tots els comptes del compte de gestor:

• interval de dates
  • mida de la pàgina
  • pàgina d'inici
  • Preferències que se sincronitzen en tots els comptes per taula i tipus de campanya:
    • columnes a la taula i el seu ordre relatiu
    • segments a la taula
    • ordenació de la taula
    • mètriques seleccionades als gràfics

Les preferències definides al nivell de taula, com ara les columnes, se sincronitzen en tots els comptes per taula i tipus de campanya. Per exemple, això vol dir que l'informe d'una campanya de display d'un compte tindrà les mateixes columnes que l'informe de la campanya de display en altres comptes del vostre compte de gestor.

Nota: les vostres preferències s'emmagatzemen al compte de gestor en què heu iniciat la sessió. Si amplieu els detalls anant a un compte de subgestor o de client i, tot seguit, canvieu les columnes que es mostren, aquestes preferències s'aplicaran a la resta de comptes del compte de gestor en què heu iniciat la sessió. Les preferències d'IU també es mostraran la propera vegada que inicieu la sessió al mateix compte de gestor.