Gebruiksvriendelijkere weergave van de impact van campagnewijzigingen op de advertentieprestaties in Google Ads

12 februari 2020

Tot nu toe was het niet eenvoudig om aan de hand van het rapport Wijzigingsgeschiedenis en rapportagegegevens inzicht te krijgen in de wijzigingen in campagneprestaties.

Vanaf nu kunt u echter de geannoteerde wijzigingen in uw prestatiediagrammen bekijken om de impact van campagnewijzigingen beter te begrijpen.

Stel dat u een daling in het aantal conversies voor een van uw actieve campagnes constateert. In het rapport Wijzigingsgeschiedenis kunt u nu de muisaanwijzer op de markeringen in het prestatiediagram plaatsen voor meer informatie over de wijzigingen die u in een bepaalde periode heeft aangebracht.

Als u op de links in de pop-upkaarten klikt, worden de tabellen met de wijzigingsgeschiedenis gefilterd om extra informatie te markeren. U kunt in het prestatiediagram zien dat we nu ook de wijzigingen in de doelgroeplijst, het optimalisatiedoel en de items (alleen voor app-campagnes) hebben gemarkeerd, zodat u beter kunt bepalen welk type wijziging u wilt onderzoeken.

Gepost door Duo Wu, Product Manager, App-advertenties