Om videresendelse af opkaldsoplysninger vedrørende opkaldsannoncer

Videresendelse af opkaldsoplysninger giver dig yderligere tilskrivningsoplysninger om opkald, der genereres af dine opkaldsannoncer (aktiver til opkald, opkaldsannoncer eller opkald via aktiver til lokationer) i realtid. Opkald kan også tilskrives det søgeord og det annoncemateriale, der førte til opkaldet.

Fordele

• Du får et unikt klik-id for hvert opkald med en varighed på over 15 sekunder, der er foretaget via en af dine opkaldsannoncer, for at lette rapportering af offlinekonverteringer efter opkaldsklik.
  • Du får yderligere data i realtid, f.eks. data om, hvilken annoncegruppe og kampagne der har ført til opkaldet, så du kan vurdere kvaliteten af kundeemner og se viderestillingsoplysninger.
  • Nemt at bruge, let at aktivere og administrere.

Før du begynder

Før du aktiverer videresendelse af opkaldsoplysninger, skal du sørge for, at opkaldsrapportering på kontoniveau er aktiveret.

Hvis du vil bruge videresendelse af opkaldsoplysninger, skal du kontakte en understøttet tredjepartsvirksomhed, der beskæftiger sig med analyse og sporing af opkald. Følgende udbydere af opkaldsanalyse er tilgængelige i forbindelse med integration af videresendelse af opkaldsoplysninger:

Sådan fungerer videresendelse af opkaldsoplysninger

Videresendelse af opkaldsoplysninger giver dig yderligere oplysninger om de opkald, du modtager, på det tidspunkt, hvor de modtages. Når funktionen videresendelse af opkaldsoplysninger er aktiveret for din annonce, sker der følgende:

1. En kunde trykker på din annonce for at ringe til dig. Du debiteres for et klik (til samme CPC, som hvis kunden havde klikket på en annonce, der fører til dit website).
  2. Kundens opkald viderestilles via et Google-viderestillingsnummer, så der kan indsamles data om opkaldet.
  3. Google foretager et opkald til virksomheden og viderestiller det indgående opkald til virksomheden. Ud over det opkalds-id, der typisk modtages om indgående telefonopkald via funktionen Vis nummer, modtager du yderligere oplysninger, f.eks. kampagne-, annoncegruppe- og klik-id, i opkaldets SIP-headere.
  4. Du kan bruge disse headere til at evaluere kundeemner i realtid og understøtte et avanceret opkaldsviderestillingsflow for at sikre hurtig og effektiv omstilling af opkaldet til den rette afdeling og medarbejder. Ved hjælp af det GCLID, der er knyttet til opkaldet, kan dine konverteringsdata tilbagerapporteres til Google som en hjælp til optimering af din kampagne via import af offlinekonverteringer.

Hvilken rolle spiller udbydere af opkaldsanalysedata i opkaldsannonceflowet?

Hvis du aktiverer videresendelse af opkaldsoplysninger og bruger en understøttet udbyder af opkaldsanalysedata, viderestilles opkald fra dine opkaldsannoncer til den pågældende udbyder via et særskilt nummer, som udbyderen benytter til dette formål.

Hvis du benytter en af disse udbydere af opkaldsanalysedata, skal du placere det telefonnummer, du har fået af udbyderen, direkte i dine opkaldsannoncer. Når en bruger foretager et opkald via en annonce med et af disse telefonnumre, modtager udbyderen af opkaldsanalysedata opkaldet (sammen med tilskrivningsdata på klikniveau), hvorefter det viderestilles til dig i henhold til din konfiguration af viderestilling af opkald hos udbyderen. Hvis udbyderen af opkaldsanalysedata understøtter integration med Google Ads, kan dine konverteringsdata blive tilbagerapporteret til Google som en hjælp til optimering af din kampagne via import af offlinekonverteringer.

Dine data bliver kun delt med de udbydere af opkaldsanalysedata, du har fået et dynamisk sporingsnummer fra. Videresendelse af opkaldsoplysninger aktiveres kun for opkald via annoncer, hvor et af disse sporingsnumre anvendes. Hvis du eksempelvis bruger et nummer, der ikke er leveret af udbyderen af opkaldsanalysedata, i én opkaldsannonce og et nummer, der er leveret af udbyderen af opkaldsanalysedata, i en anden opkaldsannonce, aktiveres videresendelse af opkaldsoplysninger kun for den annonce, hvor det nummer, der er leveret af udbyderen af opkaldsanalysedata, anvendes.

Udbyderen af opkaldsanalysedata modtager med andre ord kun oplysninger om opkald, der foretages via annoncer, hvor det nummer, som udbyderen har leveret, anvendes, og altså ikke om alle opkald, der foretages til kontoen.

Sådan aktiverer du videresendelse af opkaldsoplysninger

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Administrator Admin Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kontoindstillinger.
  3. Klik på rullemenuen Opkaldsrapportering.
    Bemærk! Opkaldsrapportering på kontoniveau er en forudsætning for aktivering af videresendelse af opkaldsoplysninger. Hvis du deaktiverer opkaldsrapportering på kontoniveau, deaktiveres videresendelse af opkaldsoplysninger også. Når opkaldsrapportering på kontoniveau er aktiveret, kan videresendelse af opkaldsoplysninger slås til og fra uafhængigt af opkaldsrapportering på kontoniveau.
  4. Vælg Til under "Send oplysninger om mine opkald i realtid".
  5. Vælg den relevante udbyder på rullemenuen.
  6. Klik på Gem.
    Bemærk! Inden du fortsætter, bør der blive vist der en meddelelse om godkendelse og ansvar i forbindelse med videresendelse af opkaldsoplysninger. Du skal acceptere denne meddelelse for at kunne aktivere videresendelse af opkaldsoplysninger.