De import van uw conversies in Google Ads automatiseren met Zapier

23 januari 2020

Wanneer u leads voor uw bedrijf probeert te genereren, kan het lastig zijn om campagnes te optimaliseren voor leadkwaliteit. In sommige gevallen komt dit omdat uw conversiegegevens zijn vastgelegd in offline systemen voor klantrelatiebeheer (CRM). Met Offline conversies bijhouden kunt u deze conversies rechtstreeks in Google Ads importeren, waardoor u een beter beeld krijgt van hoe uw targeting, biedingen en advertentiemateriaal samen de prestaties te verbeteren. Daarnaast kunt u eenvoudiger Slim bieden gebruiken omdat de geïmporteerde conversiegegevens een betrouwbaarder signaal geven voor onze biedmodellen.

Het kan echter moeilijk zijn om deze gegevens uit een CRM-systeem te exporteren en in Google Ads te importeren, vooral als u over beperkte technische bronnen beschikt. Daarom hebben we samen met Zapier een Google Ads-integratie ontwikkeld. Met de automatische oplossing van Zapier kunt u eenvoudiger op CRM gebaseerde conversiegebeurtenissen identificeren en extraheren, de gegevens indelen en deze rechtstreeks uploaden naar Google Ads.

Ga voor meer informatie over offline conversies bijhouden naar het Helpcentrum van Google Ads. Download deze handleiding voor meer informatie over de Zapier-integratie.

Gepost door Jon Diorio, Director of Product Management, Google Ads