Maksujen hallinnoijan määritelmä

Maksujen hallinnoija tarkoittaa hallinnoijan tiliä, jolla hoidetaan sellaisten Google Ads ‑tilien kuukausilaskutuksen asetuksia, jotka ovat hallinnoijan tilin hierarkiassa kyseisen tilin alapuolella.

Tärkeää: Jos poistat Google Ads ‑tilin linkityksen sen maksujen hallinnoijasta (tai muutat hallinnointirakennetta, jolloin linkki katkeaa), kyseisen tilin mainokset lakkaavat heti näkymästä.

Käyttäjät, joilla on normaalit tai järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet taikka pääsy vain laskutukseen ja jotka ovat kirjautuneet maksujen hallinnoijan tilille (tai jollekin sitä ylempänä olevalle hallinnoijan tilille) voivat katsoa laskuja, muokata budjetteja ja tehdä laskutuksen siirtoja kyseisen hallinnoijan tilin alaisilla Google Ads ‑tileillä. Vaikka yksi Google Ads ‑tili voidaankin linkittää useisiin hallinnoijan tileihin, kyseisen tilin laskutusasetuksia hallinnoidaan vain yhdellä hallinnoijan tilillä. Tämä johtuu siitä, että yksittäisellä Google Ads ‑tilillä voi olla kerrallaan vain yhdet aktiiviset laskutusasetukset.

Löydät Google Ads ‑tilin maksujen hallinnoijan nimen ja tunnuksen tilin Laskutusasetukset-sivulta.

Voit myös selvittää kaikkien linkitettyjen Google Ads ‑tiliesi maksujen hallinnoijan nimen ja tunnuksen lisäämällä hallinnoijan tilisi Budjetit-sivulle Maksujen hallinnoija ‑sarakkeen. Lue lisää taulukoiden ja kaavioiden muokkaamisesta