Betalende administrator: Definition

En betalende administrator er en managerkonto, der styrer konfigurering af månedlig fakturering, der anvendes af konti i Google Ads under managerkontoen i et managerkontohierarki.

Vigtigt! Hvis du fjerner linket til en Google Ads-konto fra den betalende manager (eller afbryder linkningen ved at ændre managerstrukturen ovenfor), stopper Google Ads-kontoen med at vise annoncer med det samme.

Brugere med standard-, administrator- og kun faktureringsadgang, der er logget ind på den betalende manager (eller en managerkonto derover), kan se fakturaer, redigere budgetter og udføre faktureringsoverførsler for Google Ads-konti under den pågældende manager. Selvom én Google Ads-konto kan linkes til flere managerkonti, administreres faktureringskonfigurationen for den pågældende Google Ads-konto kun af én af disse managerkonti. Det skyldes, at en enkelt Google Ads-konto kun kan have én aktiv faktureringskonfiguration ad gangen.

Du kan finde navnet og id'et for den betalende manager for en Google Ads-konto på siden "Faktureringsindstillinger" på Google Ads-kontoen.

Du kan også finde navnet og id'et for den betalende manager for alle dine linkede Google Ads-konti ved at føje kolonnen Betalende manager til "siden Budgetter" på din managerkonto. Få flere oplysninger om, hvordan du tilpasser tabeller og diagrammer