Gestor de pagaments: definició

Un gestor de pagaments és un compte de gestor que controla les configuracions de facturació mensual que utilitzen els comptes de Google Ads que té per sota en una jerarquia de comptes de gestor.

Important: si desenllaceu un compte de Google Ads del gestor de pagaments (o trenqueu l'enllaç canviant l'estructura de gestors de nivell superior), el compte de Google Ads deixarà de difondre anuncis immediatament.

Els usuaris amb accés estàndard, administratiu o només de facturació que hagin iniciat la sessió al gestor de pagaments (o en qualsevol compte de gestor de nivell superior) poden veure les factures, editar els pressupostos i fer transferències de la facturació per als comptes de Google Ads que estan per sota d'aquest gestor de pagaments a la jerarquia. Tot i que un compte de Google Ads es pot enllaçar a diversos comptes de gestor, només un d'aquests comptes en gestiona la configuració de facturació. El motiu és que un sol compte de Google Ads només pot tenir una configuració de facturació activa alhora.

Per trobar el nom i l'identificador del gestor de pagaments d'un compte de Google Ads, navegueu fins a la pàgina "Configuració de facturació".

També podeu trobar el nom i l'identificador del gestor de pagaments de tots els comptes de Google Ads enllaçats afegint la columna "Gestor de pagaments" a la pàgina "Pressupostos" del compte de gestor. Informació sobre com podeu personalitzar les taules i els gràfics

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda