Om sidan Märkesstatus i Google Partners

Sidan Märkesstatus i Google Partners visar ditt företags status och i vilken utsträckning företaget uppfyller kraven för Partner. Om du uppfyller kraven för Partner ser du också HTML-kod, kodavsnitt och tillgångar för märket som du kan använda i ditt marknadsföringsmaterial. Om du inte har Partnerstatus bryter all användning av Partner- eller Premier Partner-märket mot våra riktlinjer och kan leda till uppsägning från Google Partners.

Öppna sidan Märkesstatus

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Scrolla till vänster på fliken Partners-programmet.
  3. Leta reda på kortet Märkesstatus och klicka på Visa detaljer.

Så fungerar det

sidan Märkesstatus kan du se om du har uppfyllt kraven för Partner och om du har Premier Partner-status.

På sidan hittar du information om flera viktiga saker, till exempel

1. din status som Google Partner
  2. dina resultat inom de tre kravkategorierna Resultat, Utgifter och Certifieringar Du kan läsa mer i Så här blir du en Partner eller Premier Partner.
  3. Om du uppfyller partnerkraven ser du också HTML-kodavsnitt och tillgångar för märket som du kan använda i ditt marknadsföringsmaterial.