Om Merkestatus-siden i Google Partners

På «Google Partners-merkestatus»-siden kan du se merkestatusen bedriften din er tilordnet, og hvordan bedriften ligger an med tanke på å innfri de nye partnerkravene. Hvis du innfrir de nye partnerkravene, vises også HTML-kodebiten for merket samt merkeelementene du kan bruke i markedsføringsmateriellet ditt. Hvis du ikke har partnerstatus, utgjør enhver bruk av Partners- eller Premier Partners-merket et brudd på retningslinjene våre, noe som kan føre til at du utestenges fra Google Partners.

Gå til Merkestatus-siden

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Rull ned til «Partners-programmet»-fanen på venstre side.
  3. Finn Merkestatus-kortet, og klikk på Se detaljer.

Slik fungerer det

Merkestatus-siden kan du se om du innfrir partnerkravene, og om du har Premier Partner-status.

På denne siden kan du se informasjon om noen viktige aspekter, deriblant disse:

1. Google Partners-statusen du har.
  2. Hvordan du gjør det i de tre kravkategoriene: resultater, forbruk og sertifiseringer. Finn ut hvordan du kan få partnerstatus eller status som Premier Partner.
  3. Hvis du innfrir partnerkravene, vises også HTML-kodebiten for merket samt merkeelementene du kan bruke i markedsføringsmateriellet ditt.