Om siden Badgestatus i Google Partners

Siden med status for Google Partners-badget viser din virksomheds status, og hvordan din virksomhed klarer sig med hensyn til at opfylde partnerkravene. Hvis du opfylder partnerkravene, kan du også se HTML-kodestykket til dit badge og dine badgeaktiver til marketingmaterialer. Hvis du ikke har Partner-status, er enhver brug af Partner- eller Premier Partner-badget i strid med vores retningslinjer, hvilket kan medføre udelukkelse fra Google Partners.

Gå til siden Badgestatus

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Rul ned til fanen Partnerprogram til venstre.
  3. Find kortet "Badgestatus", og klik på Se info.

Sådan fungerer det

siden Badgestatus kan du se, om du opfylder partnerkravene, og om du har Premier Partner-status.

Siden indeholder oplysninger om vigtige ting såsom følgende:

1. Din status som Google-partner.
  2. Din status med hensyn til de tre kravsrelaterede kategorier: Effektivitet, forbrug og certificeringer. Se, hvordan du bliver Google-partner eller Premier Partner.
  3. Hvis du opfylder partnerkravene, kan du også se HTML-kodestykket til dit badge og dine badgeaktiver til marketingmaterialer.