Om siden Badgestatus i Google Partners

For at anerkende den store indsats blandt de mange partnere, der allerede opfylder de nye partnerkrav, lanceres det nye Partner-badge i de kommende uger. De følgende oplysninger afspejler de nye krav til partnere og det opdaterede program.

Siden med status for Google Partners-badget viser din virksomheds badgestatus, og hvordan din virksomhed klarer sig med hensyn til at opfylde de nye partnerkrav. Hvis du opfylder de nye partnerkrav, kan du også se HTML-kodestykket til dit badge og dine badgeaktiver til marketingmaterialer.

Gå til siden Badgestatus

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Rul ned til fanen "Partnerprogram" i venstre side.
  3. Find kortet "Badgestatus", og klik på Se info.

Sådan fungerer det

siden Badgestatus kan du se, om du opfylder de nye partnerkrav.

Siden indeholder oplysninger om vigtige ting såsom følgende:

1. Statussen for dit Google Partner-badge.
  2. Din status med hensyn til de tre kravsrelaterede kategorier: Effektivitet, forbrug og certificeringer. Se, hvordan du bliver Partner eller Premier Partner.
  3. Hvis du opfylder partnerkravene, kan du også se HTML-kodestykket til dit badge og dine badgeaktiver til marketingmaterialer.