Kontrollera din status som Google Partner

När du kontrollerar din status som Google Partner kan du ta reda på:
  • om ditt företag är Google Partner eller Premier Partner
  • vilka krav företaget behöver uppfylla för att få eller behålla märket

Innan du börjar

Du behöver ha administrativ åtkomst, standardåtkomst eller skrivskyddad åtkomst till ditt Google Ads-förvaltarkonto som är registrerat hos Google Partners.

Så här kontrollerar du din Partner-status

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på fliken Partners-programmet i navigeringen till vänster på sidan.
  3. Leta reda på kortet Märkesstatus. Här ser du om ditt företag är Google Partner eller Premier Partner.
  4. Du kan se mer information om företagets status genom att klicka på Visa detaljer.

I tabellen Märkesstatus kan du se företagets status och i vilken mån det uppfyller de nya Google Partner-kraven. Kraven kontrolleras varje dag. Om du inte längre uppfyller kraven för Partner får du 60 dagar på dig att uppfylla dem igen innan du förlorar tillgång till förmånerna.

Läs mer om hur du blir Partner eller Premier Partner

Det här betyder din partnerstatus

Partnerstatus Beskrivning
Inte Google Partner Ditt företag är inte Google Partner eller Premier Partner ännu. Klicka på Visa information på kortet Märkesstatus för att se vilka krav ditt företag behöver uppfylla för att bli Google Partner.
Google Partner

Ditt företag är Google Partner. Kortet Märkesstatus visar ditt Google Partner-märke.

Ladda ned märket genom att klicka på Visa detaljer, scrolla ned till avsnittet Märkestillgångar och följ anvisningarna.

Premier Partner

Ditt företag är Premier Partner. Kortet Märkesstatus visar ditt Premier Partner-märke. Ladda ned märket genom att klicka på Visa detaljer, scrolla ned till avsnittet Märkestillgångar och följ anvisningarna.

Läs mer om fördelarna med Google Partners-programmet

Förlorad partnerstatus

Om företaget inte kan uppfylla kraven för partnerkvalificering går det miste om förmåner som

• rätten att använda Google Partner- eller Premier Partner-märket och tillhörande förmåner
  • rätten att använda sin status som Google Partner eller Premier Partner i marknadsföring

Att företaget förlorar sin Partnerstatus betyder inte att det inte längre deltar i Google Partners-programmet.

Företaget kan fortsätta delta i programmet och få tillgång till andra förmåner som medlemskapet ger.

Obs! Tänk på att Googles policyer kring tredjepartsföretag gäller företag som deltar i Google Partners-programmet och företag som är kvalificerade för Google Partner-märket.

Om företaget har förlorat sin status kan du lämna in en överklagan.

Vanliga frågor

Vad ska jag göra om mitt Google Partner-märke inte är tillgängligt?

Det kan ta upp till 48 timmar innan märket uppdateras om du nyligen uppfyllt Partner-kraven. Fortsätt uppfylla kraven för att få det nya Partner-märket.

Vad ska jag göra om det står att mitt företag inte är kvalificerat för att få Google Partner-märket?

Om du får ett meddelande om att ditt företag inte är kvalificerat för att få Google Partner-märket för att det strider mot någon policy eller några användarvillkor kan det bero på att några av följande bestämmelser inte uppfylldes:

Läs igenom ovanstående policyer och användarvillkor och se till att du förstår alla krav som ställs i dem. Du kan också lämna in en överklagan.