Sjekk Google-partnerstatusen din

Du kan se denne informasjonen om du kontrollerer Google-partnerstatusen din:
  • om bedriften er Google-partner eller Premier Partner
  • hvilke krav bedriften må innfri for å få eller beholde merket

Før du begynner

Du må ha lesetilgang, standard tilgang eller administratortilgang til den Google Partners-registrerte Google Ads-managerkontoen din.

Sånn kan du kontrollere partnerstatusen din

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Partners-programmet i navigasjonspanelet til venstre.
  3. Finn Merkestatus-kortet. Her kan du se om bedriften er Google-partner eller Premier Partner.
  4. For å se mer informasjon om bedriftens status, klikk på Se detaljer.

Her finner du Merkestatus-tabellen, hvor du både kan se statusen og hvor godt bedriften gjør det med tanke på hvert av de nye Google-partnerkravene. Kravene kontrolleres daglig. Hvis du ikke lenger innfrir Google-partnerkravene, kan du imidlertid beholde statusen din frem til det nye Google Partners-programmet lanseres i februar 2022. Etter februar 2022 må du innfri merkekravene daglig for å beholde denne statusen.

Finn ut hvordan du kan gjøre deg fortjent til merket

Dette betyr partnerstatusen

Partnerstatus Betydning
Ikke Google-partner Bedriften er foreløpig verken Google-partner eller Premier Partner. Klikk på Se detaljer på Merkestatus-kortet for å se kravene bedrifter må innfri for å bli Google-partner.
Google-partner

Bedriften er Google-partner. På Merkestatus-kortet vises Google Partners-merket ditt.

Du kan laste ned merket ved å klikke på Se detaljer, rulle ned til Merkeelementer-delen og følge veiledningen.

Merk: De med Premier Partner-status som har innfridd de nye partnerkravene, ser partnerstatusen og det nye Partners-merket som en indikasjon på at de har innfridd de nye partnerkravene. Vi minner imidlertid om at de med Premier Partner-status kan beholde Premier Partners-merket og fordelene som følger av det, frem til lanseringen av det nye Google Partners-programmet i februar 2022. Vi anbefaler at du bruker Premier Partners-merket ut februar 2022. Hvis du trenger hjelp til å finne de elementene du nå har tilgang til som Premier Partner, kan du kontakte oss.
Premier Partner

Bedriften er Premier Partner. På Merkestatus-kortet vises Premier Partners-merket ditt. Klikk på Se detaljer for å gå til Merkestatus-siden, hvor du finner mer informasjon om dette.

Merk: De med Premier Partner-status som har innfridd de nye partnerkravene, ser partnerstatusen og det nye Partners-merket som en indikasjon på at de har innfridd de nye partnerkravene. Vi minner imidlertid om at de med Premier Partner-status kan beholde Premier Partners-merket og fordelene som følger av det, frem til lanseringen av det nye Google Partners-programmet i februar 2022. Vi anbefaler at du bruker Premier Partners-merket ut februar 2022. Hvis du trenger hjelp til å finne de elementene du nå har tilgang til som Premier Partner, kan du kontakte oss.

Finn ut mer om fordelene med å være Google-partner

Mistet partnerstatus

Fra og med februar 2022 mister bedriften disse fordelene hvis partnerkravene ikke innfris:

• retten til å bruke Google Partners- eller Premier Partners-merket og de tilhørende fordelene
  • retten til å markedsføre bedriftens status som Google-partner- eller Premier Partner

Vi tar ikke bedriften ut av Google Partners-programmet selv om du mister partnerstatusen.

Bedriften kan fortsatt inngå i programmet og få tilgang til andre medlemsfordeler.

Merk: Husk at Googles retningslinjer for tredjeparter gjelder for bedrifter som er med i Google Partners-programmet, og for bedrifter som er kvalifisert for Google Partners-merket.

Hvis bedriften din har mistet statusen som partner, kan du sende inn en anke.

Vanlige spørsmål

Hva kan jeg gjøre hvis Google Partners-merket til bedriften min ikke er tilgjengelig?

Hvis du nylig har innfridd partnerkravene, kan det ta opptil 48 timer før merket oppdateres. Du må innfri kravene på løpende basis for å få tilgang til det nye Partners-merket.

Hva gjør jeg hvis bedriften min ikke er kvalifisert for Google Partners-merket?

Hvis du får en melding om at bedriften ikke er kvalifisert for Google Partners-merket på grunn av brudd på retningslinjene eller vilkårene for bruk, kan det være fordi ett eller flere av kravene i følgende er brutt:

Gå gjennom retningslinjene og vilkårene for bruk ovenfor, slik at du er sikker på at du forstår alle kravene. Du kan også sende inn en anke.

Linker til beslektet innhold