Google Partner ‑tunnuksen tilan tarkistaminen

Tarkistamalla Google Partner ‑tunnuksen tilan saat selville

• onko yritykselle myönnetty tunnus (Google Partner tai Premier Google Partner)
  • onko yritys vaarassa menettää tunnuksen
  • mitä vaatimuksia yrityksen on täytettävä, jotta se voi joko saada tai säilyttää tunnuksen
  • yritykselle myönnetyt erikoisalat
  • onko yritys vaarassa menettää erikoisalan
  • mitä vaatimuksia yrityksen on täytettävä, jotta se voi joko saada tai säilyttää erikoisalan.

Ennen kuin aloitat

Päivitämme Partner-tunnuksen vaatimukset kesäkuun 2020 loppuun mennessä. Tämä muutos koskee myös sitä, miten sertifioinnit otetaan huomioon tunnuksen ja yrityksen erikoisalojen tilassa. Pysy kuulolla, sillä kerromme lisää myöhemmin.

Sinulla on myös oltava järjestelmänvalvojan tai normaalit käyttöoikeudet tai vain lukuoikeudet yrityksen Google Adsin hallinnoijan tilille.

Ohjeet

Partner-tunnuksen tilan tarkistaminen

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmasta navigaatiopaneelista Partners-ohjelma
  3. Etsi Tunnuksen tila ‑kortti. Näet, onko yrityksesi saanut Google Partner- tai Premier Google Partner ‑tunnuksen tai onko yrityksesi vaarassa menettää tunnuksensa.
  4. Jos haluat lisätietoja yrityksen tunnuksen tilasta, klikkaa Näytä tiedot

Näkyviin tulevasta Tunnuksen tila -taulukosta näet tilisi nykyisen tunnuksen tilan sekä sen, oletko täyttänyt uudet, vuoden 2020 vaatimukset. Lue lisää Tunnuksen tila ‑taulukosta.

Partner-tunnuksen tilat

Partner-tunnuksen tila Merkitys
Yritys ei ole vielä Googlen yhteistyökumppani Yritykselle ei vielä ole myönnetty Partner- tai Premier Partner ‑tunnusta, eikä se ole ansainnut erikoisaloja. Valitse Tunnuksen tila ‑kortista "Näytä tiedot", niin näet tunnuksen ja erikoisalojen ansaitsemisen vaatimukset.
Googlen yhteistyökumppani

Yritys on ansainnut Partner-tunnuksen. Näet Tunnuksen tila ‑kortista yrityksen Partner-tunnuksen ja erikoisalat. Valitse "Näytä tiedot" ja sitten "Partner-tunnus". Tunnuksen vaatimuksissa näet vihreät valintamerkit ja Saavutettu-merkinnän. Voit lisätä tunnuksen sivustolle ja markkinointimateriaaleihin.

Jos haluat ladata tunnuksen, siirry Tunnuksen tila ‑korttiin ja avaa kolmen pisteen valikko 3 dot menu icon. Valitse sitten Lataa tunnukseen liittyvää sisältöä.

Google Premier Partner

Yritykselle on myönnetty Premier Partner ‑tunnus. Näet Tunnuksen tila ‑kortista yrityksen Premier Partner ‑tunnuksen ja erikoisalat. Valitse "Näytä tiedot" ja sitten "Partner-tunnus". Tunnuksen vaatimuksissa näet vihreät valintamerkit ja Saavutettu-merkinnän.

Voit lisätä tunnuksen sivustolle ja markkinointimateriaaleihin.

Jos haluat ladata tunnuksen, siirry Tunnuksen tila ‑korttiin ja avaa kolmen pisteen valikko 3 dot menu icon. Valitse sitten Lataa tunnukseen liittyvää sisältöä.

Tunnus on vaarassa Yritys on vaarassa menettää Partner-tunnuksensa, koska se ei enää täytä kaikkia sen vaatimuksia. Jos yritys on vaarassa menettää tunnuksen tai erikoisalan, näet kolmion, jossa on huutomerkki ja ilmoitus. Valitse "Näytä tiedot" ja sitten vaarassa oleva vaihtoehto. Näet tunnuksen jokaisen vaatimuksen kohdalla valintamerkin ja Saavutettu- tai Ei saavutettu ‑merkinnän.

Lue lisää Google Partner ‑kumppanuuden eduista.

Tunnus ja erikoisalat vaarassa

Kuten edellä olevasta tilataulukosta käy ilmi, yritys on vaarassa menettää Partner-tunnuksensa tai erikoisalan, jos se ei enää täytä yhtä tai useampaa sen vaatimusta. Saat tarpeellisten muutosten tekemiseen kohtuullisesti aikaa, jotta yritys voi jälleen täyttää kaikki vaatimukset.
Saatamme ajoittain päivittää Partner-tunnuksen vaatimuksia, joten muista lukea tililläsi näkyvät Partner-tunnukseen tilaan liittyvät ilmoitukset.

Partner-tunnus menetetty

Jos yritys ei enää täytä Partner-tunnuksen vaatimuksia, se menettää

• oikeuden käyttää Partner- tai Premier Partner ‑tunnusta
  • yrityksen erikoisalat
  • oikeuden käyttää Partner- tai Premier Partner ‑tunnusta mainonnassa.

Partner-tunnuksen menettäminen ei tarkoita sitä, että yritys ei ole enää Partners-ohjelman jäsen.

Yritys voi edelleen osallistua ohjelmaan ja hyödyntää muita jäsenetuja, kuten Google Ads ‑kampanjatarjouksia ja Partners-yhteisöjä.

Huom. Muista, että Googlen kolmansien osapuolten käytännöt koskevat yrityksiä, jotka ovat Partners-ohjelman jäseniä, ja yrityksiä, jotka ovat saaneet Partner-tunnuksen.

Jos yritys on menettänyt tunnuksensa, voit lähettää valituksen.

Usein kysyttyä

Miten voin auttaa yritystäni saamaan Partner-tunnuksen?

Partner-tunnuksen saaminen vaatii koko toimiston panosta, mutta yksittäinen henkilö voi vaikuttaa lopputulokseen merkittävästi. Jos haluat auttaa yritystäsi pääsemään yhteistyökumppaniksi ja saamaan Partner-tunnuksen, sinun on varmistettava, että sertifiointisi otetaan huomioon tunnuksen tilassa.

Lue lisää siitä, miten voit varmistaa, että sertifiointisi otetaan huomioon yrityksen Partner-tunnuksen tilassa.

Huom. Muutosten tuleminen voimaan voi kestää 48 tuntia.

Yrityksen Partner-tunnuksen tila ei ole saatavilla

Jos saamassasi ilmoituksessa sanotaan, että yrityksesi Partner-tunnuksen tila ei ole saatavilla, se voi johtua siitä, että meillä ei ole viimeisimpiä tietoja yrityksesi Partner-tunnuksen vaatimusten tilasta. Jos esimerkiksi olet juuri saanut Google Ads ‑sertifioinnin Skillshopista, sen päivittyminen Partner-tunnuksen tietoihin voi kestää 48 tuntia.

Yritykselläsi ei ole oikeutta Partner-tunnukseen

Jos saamassasi ilmoituksessa sanotaan, että yritykselläsi ei ole oikeutta Partner-tunnukseen käytäntöjen tai käyttöehtojen rikkomisen vuoksi, yritys on ehkä rikkonut jotakin seuraavista:

Lue nämä käytännöt ja käyttöehdot huolellisesti ja varmista, että ymmärrät kaikki niiden vaatimukset.