Tjek din status som Google-partner

Ved at tjekke din status som Google-partner kan du finde ud af:

• Om din virksomhed har opnået Google Partner- eller Google Premier Partner-badget
  • Om der er risiko for, at din virksomhed mister sit badge
  • Hvilke krav din virksomhed skal opfylde for at opnå eller beholde badget
  • Om din virksomhed har opnået specialiseringer
  • Om der er risiko for, at din virksomhed mister en specialisering
  • Hvilke krav din virksomhed skal opfylde for at opnå eller beholde en specialisering

Før du begynder

I 2021 opdaterer vi de krav, der skal opfyldes for at komme i betragtning til at opnå status som Partner med badge. Denne ændring omfatter også den måde, som dine certificeringer tæller med i forhold til badget og virksomhedens specialiseringsstatus. Flere oplysninger følger.

Du skal også have administrator-, standard- eller skrivebeskyttet adgang til din virksomheds Google Ads-managerkonto.

Vejledning

Sådan tjekker du din partnerstatus

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Partnerprogrammet i navigationen til venstre.
  3. Find kortet Badgestatus. Du kan se, om din virksomhed har opnået Google Partner-badget eller Google Premier Partner-badget, eller hvis din virksomhed risikerer at miste badget.
  4. Klik på Se info for at få flere oplysninger om din virksomheds badgestatus.

Her kan du se tabellen for badgestatus, som viser den aktuelle badgestatus på din konto. Du kan også se, om du opfylder de nye krav for 2021. Få flere oplysninger om tabellen for badgestatus.

Hvad betyder din partnerstatus?

Partnerstatus Hvad betyder det?
Du er endnu ikke Google-partner Din virksomhed har endnu ikke opnået Partner- eller Premier Partner-badget, og den har endnu ikke opnået nogen specialiseringer. Klik på "Vis detaljer" på badgestatuskortet for at se de krav, som din virksomhed skal opfylde for at opnå badget og specialiseringer.
Google Partner

Din virksomhed har opnået Partner-badget. Dit badgestatuskort viser dit Partner-badge og dine specialiseringer. Klik på "Vis detaljer", og vælg muligheden "Partner-badge". Du kan se grønne flueben og ordet "Opnået" ved kravene til badget. Du kan tilføje dit badge på dit website og i dit marketingmateriale.

Hvis du vil downloade dit badge, skal du gå til kortet Badgestatus, klikke på prikmenuen 3 dot menu icon og derefter klikke på Hent badgeaktiver.

Google Premier Partner

Din virksomhed har opnået Premier Partner-badget. Dit badgestatuskort viser dit Premier Partner-badge og dine specialiseringer. Klik på "Vis detaljer", og vælg muligheden "Partner-badge". Du kan se grønne flueben og ordet "Opnået" ved kravene til badget.

Du kan tilføje dit badge på dit website og i dit marketingmateriale.

Hvis du vil downloade dit badge, skal du gå til kortet Badgestatus, klikke på prikmenuen 3 dot menu icon og derefter klikke på Hent badgeaktiver.

Badget er i fare Din virksomhed risikerer at miste sin partnerstatus, fordi den ikke længere opfylder et eller flere af kravene. Hvis din virksomhed har risiko for at miste sit badge eller sine specialiseringer, kan du se en trekant med et udråbstegn og en meddelelse. Klik på "Vis detaljer", og vælg den mulighed, der er risiko for at miste. Du kan se flueben og "Opnået" eller "Ikke opnået" ved hvert af kravene til badget.

Få flere oplysninger om fordelene ved at have status som Google-partner.

Risiko for at miste badge og specialiseringer

Som nævnt i statustabellen ovenfor er der risiko for, at din virksomhed mister sit Partner-badge eller sin specialiseringsstatus, hvis den ikke længere opfylder ét eller flere af partnerkravene. Du får en rimelig frist til at foretage ændringerne og blive kvalificeret til badget igen.
Husk, at vi opdaterer Partner-kvalifikationerne af og til, så du skal være opmærksom på eventuelle notifikationer om din partnerstatus, som vises på din konto.

Tab af partnerstatus

Hvis din virksomhed ikke kan opfylde partnerkravene, mister den følgende fordele:

• Retten til at bruge Partner- eller Premier Partner-badget
  • Virksomhedsspecialiseringer
  • Retten til at annoncere med sin status som Partner eller Premier Partner

Tab af partnerstatus betyder ikke, at virksomheden mister sit medlemskab af Partnerprogrammet.

Din virksomhed kan fortsat deltage i programmet og få adgang til de andre fordele ved medlemskabet, f.eks. Google Ads-kampagnetilbud og adgang til Partners-fora.

Bemærk! Googles politik vedrørende tredjeparter gælder for de virksomheder, der er medlemmer af Partnerprogrammet, og dem, der er kvalificeret til Partner-badget.

Hvis din status er gået tabt, kan du indsende en appel.

Ofte stillede spørgsmål

Sådan hjælper du din virksomhed med at opnå Partner-badget

Kvalificering til partnerstatus sker gennem en kollektiv indsats, men en enkelt person kan gøre en stor forskel. For at hjælpe din virksomhed med at blive partner og opnå Partner-badget skal du sikre, at dine certificeringer tæller med i badget.

Få flere oplysninger om, hvordan du sikrer, at dine certificeringer tæller med i din virksomheds partnerstatus

Bemærk! Der kan gå 48 timer, før ændringerne træder i kraft.

Når status for din virksomheds Partner-badge ikke er tilgængelig

Hvis du får en meddelelse om, at statussen for din virksomheds Partner-badge ikke er tilgængelig, kan det være, fordi vi ikke har de seneste oplysninger, som kræves for at opnå Partner-badget. Hvis du f.eks. for nylig har gennemført en Google Ads-certificering i Skillshop, kan der gå op til 48 timer, før ændringen fremgår af bedømmelsen vedrørende dit Partner-badge.

Når din virksomhed ikke er kvalificeret til at opnå Partner-badget

Hvis du får en meddelelse om, at din virksomhed ikke er kvalificeret til at opnå Partner-badget på grund af overtrædelse af politikker eller servicevilkår, kan det skyldes, at én eller flere af nedenstående politikker/servicevilkår er blevet overtrådt:

Læs ovenstående politikker og servicevilkår for at sikre dig, at du forstår alle krav.