Tjek din status som Google-partner

Bemærk! I de kommende uger begynder vi at rulle det nye Partner-badge ud. Det gør vi for at anerkende det store antal partnere, som allerede lever op til de nye krav til partnere. Følgende oplysninger afspejler de nye krav til partnere og det opdaterede program.

Ved at tjekke din status som Google-partner kan du finde ud af:

• Om din virksomhed er Google-partner eller Premier Partner
  • Hvilke krav din virksomhed skal opfylde for at opnå eller beholde badget

Før du begynder

Du skal have administrator- eller standardadgang eller skrivebeskyttet adgang til din Google Partners-registrerede Ads-managerkonto.

Sådan tjekker du din partnerstatus

1. Log på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Partnerprogrammet i navigationen til venstre.
  3. Find kortet Badgestatus. Her kan du se, om din virksomhed er Google-partner eller Premier Partner
  4. Klik på Se info for at få flere oplysninger om din virksomheds badge-status.

Her kan du se tabellen over badgestatus, som viser din virksomheds status samt oplysninger om, hvordan din virksomhed klarer sig i forhold til hvert af de nye krav til Google-partnere. Kravene tjekkes dagligt. Hvis det skulle ske, at du ikke længere opfylder kravene til Google-partnere, kan du dog beholde din status, indtil det nye Partnerprogram bliver lanceret i februar 2022. Fra februar 2022 skal du opfylde kravene til badget på daglig basis for at bevare din status.

Få flere oplysninger om, hvordan du opnår badget

Hvad betyder din partnerstatus?

Partnerstatus Betydning
Ikke Google-partner Din virksomhed er ikke Google-partner eller Premier Partner endnu. Klik på Se info på kortet Badgestatus for at se de krav, som din virksomhed skal opfylde for at blive Google-partner.
Google-partner

Din virksomhed er Google-partner. Dit kort for badgestatus viser dit Google Partner-badge.

Hvis du vil downloade dit badge, skal du klikke på Se info og rulle ned til sektionen Badgeaktiver. Følg derefter vejledningen.

Bemærk! Premier Partners, som allerede har opfyldt de nye partnerkrav, kan se partnerstatussen og det nye Partner-badge som bevis for, at de lever op til de nye krav. Husk dog, at Premier Partners kan beholde deres Premier Partner-badge og de tilhørende fordele, indtil det nye Google Partners-program lanceres i februar 2022. Vi anbefaler, at du bruger dit Premier Partner-badge frem til og med februar 2022. Kontakt os, hvis du har behov for hjælp til at få adgang til dine aktuelle Premier Partner-aktiver.
Premier Partner

Din virksomhed er Premier Partner. Dit kort for badgestatus viser dit Premier Partner-badge. Klik på Se info for at gå til siden Badgestatus, hvor du kan få flere oplysninger.

Bemærk! Premier Partners, som allerede har opfyldt de nye partnerkrav, kan se partnerstatussen og det nye Partner-badge som bevis for, at de lever op til de nye krav. Husk dog, at Premier Partners kan beholde deres Premier Partner-badge og de tilhørende fordele, indtil det nye Google Partners-program lanceres i februar 2022. Vi anbefaler, at du bruger dit Premier Partner-badge frem til og med februar 2022. Kontakt os, hvis du har behov for hjælp til at få adgang til dine aktuelle Premier Partner-aktiver.

Få flere oplysninger om fordelene ved at have status som Google-partner

Tab af partnerstatus

Hvis din virksomhed ikke kan opfylde partnerkravene, mister den følgende fordele fra og med februar 2022:

• Retten til at bruge Google Partner- eller Premier Partner-badget og tilknyttede fordele
  • Retten til at annoncere med din status som Google Partner eller Premier Partner

Tab af partnerstatus betyder ikke, at virksomheden mister sit medlemskab af Google Partners-programmet.

Din virksomhed kan fortsat deltage i programmet og få adgang til de andre fordele ved medlemskabet.

Bemærk! Googles politik vedrørende tredjeparter gælder for de virksomheder, der er medlemmer af Google Partners-programmet, og dem, der er kvalificeret til Google Partner-badget.

Hvis din status er gået tabt, kan du indsende en appel.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad skal jeg gøre, hvis min virksomheds Google Partner-badge ikke er tilgængeligt?

Hvis du først for nylig opfyldte partnerkravene, skal du være opmærksom på, at det kan tage op til 48 timer, før badget bliver opdateret. Du skal bare fortsætte med at opfylde kravene for at få adgang til det nye Partner-badge.

Hvad gør jeg, hvis den siger, at min virksomhed ikke er kvalificeret til at opnå Google Partner-badget?

Hvis du får en meddelelse om, at din virksomhed ikke er kvalificeret til at opnå Google Partner-badget på grund af overtrædelse af politikker eller servicevilkår, kan det skyldes, at én eller flere af nedenstående politikker/servicevilkår er blevet overtrådt:

Læs ovenstående politikker og servicevilkår for at sikre dig, at du forstår alle krav. Du kan også indsende en appel.