Comprovar l'estat de partner de Google

En comprovar el vostre estat de partner de Google, podeu esbrinar:
  • Si la vostra empresa és partner o Partner Premier de Google.
  • Quins requisits ha de complir l'empresa per obtenir o mantenir la insígnia.

Abans de començar

Heu de tenir accés administratiu, estàndard o només de lectura al vostre compte de gestor de Google Ads que està registrat a Google Partners.

Com es pot comprovar l'estat de partner

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Al menú de navegació de l'esquerra, feu clic a la pestanya Programa Google Partners.
  3. Cerqueu la targeta "Estat de la insígnia". Veureu si la vostra empresa és partner o Partner Premier de Google.
  4. Per veure més informació sobre l'estat de la vostra empresa, feu clic a Mostra els detalls.

Veureu la taula Estat de la insígnia, en què es mostra l'estat de l'empresa i el seu rendiment pel que fa als nous requisits de Google Partners. Aquests requisits es revisen diàriament. Si deixeu de complir els requisits de partner, tindreu un període de gràcia de 60 dies per complir-los abans de perdre l'accés als avantatges.

Més informació sobre com podeu esdevenir partner o Partner Premier

Què vol dir l'estat de partner

Estat de partner Què vol dir
No és partner de Google La vostra empresa encara no és partner ni Partner Premier de Google. A la targeta Estat de la insígnia, feu clic a Mostra els detalls per veure els requisits que ha de complir l'empresa per esdevenir partner de Google.
Partner de Google

La vostra empresa és partner de Google. A la targeta "Estat de la insígnia" s'hi mostrarà la vostra insígnia de Partner de Google.

Per baixar la insígnia, feu clic a Mostra els detalls, desplaceu-vos cap avall fins a la secció "Recursos de la insígnia" i seguiu les indicacions.

Partner Premier

La vostra empresa és Partner Premier. A la targeta "Estat de la insígnia" s'hi mostrarà la vostra insígnia de Partner Premier. Per baixar la insígnia, feu clic a Mostra els detalls, desplaceu-vos cap avall fins a la secció "Recursos de la insígnia" i seguiu les indicacions.

Més informació sobre els avantatges del programa Google Partners

Pèrdua de l'estat de partner

Si l'empresa no pot complir els requisits de partner, perdrà els avantatges següents:

• Drets d'utilitzar la insígnia de Partner de Google o la de Partner Premier de Google i els avantatges associats.
  • Drets d'anunciar l'estat de partner o de Partner Premier de Google.

El fet que l'empresa perdi l'estat de partner no implica que deixi de ser membre del programa Google Partners.

L'empresa pot seguir participant-hi i continuar accedint als altres avantatges de ser membre del programa.

Nota: recordeu que les polítiques de tercers de Google s'apliquen a les empreses que són membres del programa Google Partners i a les que han obtingut la insígnia de Partner de Google.

Si heu perdut l'estat, podeu enviar una apel·lació.

Preguntes més freqüents

Què puc fer si la insígnia de Partner de Google de la meva empresa no està disponible?

Si recentment heu complert els requisits de partner, tingueu en compte que la insígnia pot tardar fins a 48 hores a actualitzar-se. Continueu complint els requisits per obtenir accés a la insígnia de Partner nova.

Què puc fer si s'indica que la meva empresa no és apta per obtenir la insígnia de Partner de Google?

Si rebeu un missatge en què s'indica que l'empresa no és apta per obtenir la insígnia de Partner de Google a causa d'infraccions de les polítiques o de les condicions del servei, és possible que s'hagin infringit un o més dels elements següents:

Consulteu les polítiques i les condicions del servei anteriors per assegurar-vos d'entendre bé tots els requisits. També podeu enviar una apel·lació.