Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Uw Google Partner-status bekijken

Op basis van uw Google Partner-status kunt u het volgende te weten komen:
  • Of uw bedrijf een Google Partner of een Premier Partner is
  • Aan welke vereisten uw bedrijf moet voldoen om de badge te verdienen of te behouden

Voordat u begint

U heeft beheerders-, standaard- of alleen-lezen toegang nodig tot uw door Google Partners geregistreerde Google Ads-manageraccount.

Uw Partner-status bekijken

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik in het navigatiemenu aan de linkerkant op het tabblad Partners-programma.
  3. Ga naar de kaart Badgestatus. Hier ziet u of uw bedrijf een Google Partner of een Premier Partner is.
  4. Klik op Informatie bekijken voor meer informatie over de status van uw bedrijf.

In de badgestatustabel vindt u informatie over de status van uw bedrijf en ziet u of uw bedrijf voldoet aan de nieuwe vereisten voor Google Partners. De vereisten worden dagelijks gecontroleerd. Als blijkt dat u niet meer aan de Partner-vereisten voldoet, krijgt u een respijtperiode van 60 dagen om ervoor te zorgen dat u weer aan de vereisten voldoet. Doet u dit niet binnen die periode, dan heeft u geen toegang meer tot uw voordelen.

Bekijk meer informatie over hoe u Partner of Premier Partner wordt.

De betekenis van uw Partner-status

Partner-status Wat dit betekent
Geen Google Partner Uw bedrijf is nog geen Google Partner of Premier Partner. Klik op de kaart Badgestatus op Informatie bekijken om te zien aan welke vereisten uw bedrijf moet voldoen om Google Partner te worden.
Google Partner

Uw bedrijf is een Google Partner. Op de kaart Badgestatus ziet u uw Google Partner-badge.

Klik op Informatie bekijken, scroll naar het gedeelte Badge-items en volg de aanwijzingen om de badge te downloaden.

Premier Partner

Uw bedrijf is een Premier Partner. Op de kaart Badgestatus ziet u uw Premier Partner-badge.Klik op Informatie bekijken, scroll naar het gedeelte Badge-items en volg de aanwijzingen om de badge te downloaden.

Bekijk meer informatie over de voordelen van het Google Partners-programma.

U heeft de Partner-status verloren

Als uw bedrijf niet meer aan de Partner-vereisten kan voldoen, raakt het de volgende voordelen kwijt:

• Het recht om de Google Partner- of Premier Partner-badge en de bijbehorende voordelen te gebruiken
  • Het recht om te adverteren met de Google Partner- of Premier Partner-status

Als u de Partner-status kwijtraakt, betekent dat niet dat uw bedrijf geen lid meer is van het Google Partners-programma.

Uw bedrijf kan aan het programma blijven deelnemen en behoudt de andere voordelen van lidmaatschap.

Opmerking: Houd er rekening mee dat Google's beleid voor derden van toepassing is op bedrijven die lid zijn van het Google Partners-programma en in aanmerking komen voor de Google Partner-badge.

Als u de status bent kwijtgeraakt, kunt u bezwaar maken.

Veelgestelde vragen

Wat moet ik doen als de Google Partner-badge niet beschikbaar is?

Als u onlangs aan de vereisten voor Partners heeft voldaan, kan het tot 48 uur duren voordat uw badge is geüpdatet. Blijf aan de vereisten voldoen om gebruik te kunnen maken van de nieuwe Partner-badge.

Wat moet ik doen als ik zie dat mijn bedrijf niet in aanmerking komt voor de Google Partner-badge?

Als u een bericht ziet dat uw bedrijf niet in aanmerking komt voor de Google Partner-badge vanwege schending van het beleid of de Servicevoorwaarden, handelt uw bedrijf mogelijk in strijd met een of meer van het volgende:

Lees het beleid en de Servicevoorwaarden hierboven zodat u op de hoogte bent van alle vereisten. U kunt ook bezwaar maken.