Förhandsgranska din videoannons

Efter att du har skapat en videoannons i Google Ads kan du förhandsgranska hur den kommer att se ut på YouTube. Du kan också skicka en förhandsgranskning av annonsen till andra innan du publicerar annonsen.

Anvisningar

Obs! Anvisningarna nedan är en del av den nya Google Ads-användarupplevelsen. Om du vill använda den tidigare designen klickar du på ikonen Utseende och väljer Använd tidigare design. Om du fortfarande använder den tidigare versionen av Google Ads kan du titta på snabbguiden eller använda sökfältet i navigeringspanelen högst upp i Google Ads för att hitta sidan du söker.

Så här skapar du en förhandsgranskning av din videoannons:

1. Klicka på ikonen Kampanjer Campaigns Icon och sedan på Översikt i ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på fliken Vyer och välj Videokampanjer.
Obs! Om du hellre vill använda navigeringspanelen till vänster kan du klicka på Ändra vy högst upp till höger i ditt Google Ads-konto.
  1. Klicka på Annonser.
  2. Håll muspekaren över annonsen som du vill förhandsgranska i kolumnen Annons och klicka på pennikonen Redigera.

Animationen visar hur du öppnar förhandsgranskningsfönstret för en annons i Google Ads

3. Välj Förhandsgranska.
  4. Välj Förhandsgranska annons på YouTube. Sedan kan du titta på en förhandsgranskning av annonsen på en dator.

I förhandsgranskningsfönstret kan du se en förhandsgranskning av videoannonsen, med ytterligare förhandsgranskningsalternativ

Om du vill förhandsgranska annonsen på en mobil enhet väljer du Kopiera länk och delar sedan länken på det sätt du föredrar. Du kan till exempel kopiera länken i Google Ads, skicka länken till dig själv med e-post och sedan öppna länken på din mobila enhet.