Videomainoksen esikatselu

Kun olet luonut Videomainoksen Google Adsissa, voit esikatsella, miltä mainos näyttää YouTubessa. Näin saat käsityksen siitä, mitä YouTuben käyttäjät näkevät. Voit myös lähettää mainoksen esikatselun muille ennen mainoksen julkaisemista.

Ohjeet

Näin luot Videomainoksen esikatselun:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa navigaatiopaneelista Videokampanjat.
  3. Klikkaa sivuvalikosta Mainokset ja laajennukset.
  4. Vie hiiri Mainos-sarakkeessa sen mainoksen päälle, jota haluat esikatsella, ja klikkaa kynäkuvaketta Muokkaa.
  5. Valitse Esikatselu.
  6. Valitse, haluatko esikatsella mainosta mobiililaitteella vai tietokoneella.
    • Mobiililaite: Valitse Esikatsele mainosta mobiililaitteella ja klikkaa sitten Kopioi linkki, jotta voit tallentaa URL-osoitteen ja avata sen mobiililaitteellasi.
    • Tietokone: Valitse Esikatsele mainosta. Mainoksen esikatselu avautuu uudelle välilehdelle.

Nyt voit esikatsella Videomainostasi ja jakaa esikatselun (sekä mahdolliset mainokseen liittyvät kortit, peittoelementit tai täydentävät bannerit).