Videomainoksen esikatselu

Kun olet luonut videomainoksen Google Adsissa, voit esikatsella, miltä mainos näyttää YouTubessa. Voit myös lähettää mainoksen esikatselun muille ennen mainoksen julkaisemista.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Näin luot videomainoksen esikatselun:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon ja valitse Yleiskatsaus.
  2. Klikkaa Näkymät-välilehteä ja valitse Videokampanjat.
Huom. Jos haluat mieluummin käyttää vasemman reunan navigaatiopaneelia, klikkaa Google Ads ‐tilin vasemmasta yläkulmasta Vaihda näkymä.
  1. Klikkaa Mainokset.
  2. Vie hiiri Mainos-sarakkeessa sen mainoksen päälle, jota haluat esikatsella, ja klikkaa kynäkuvaketta Muokkaa.

Tästä animaatiosta näet, miten voit avata mainoksen esikatseluikkunan Google Adsissa.

3. Valitse Esikatselu.
  4. Valitse Esikatsele mainos YouTubessa. Tämän jälkeen voit esikatsella mainoksen tietokoneella.

Esikatseluikkunasta näet videomainoksen esikatselun ja muita esikatseluvaihtoehtoja.

Jos haluat esikatsella mainoksen mobiililaitteella, valitse Kopioi linkki ja jaa linkki haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi kopioida linkin Google Adsista, lähettää sen sähköpostitse itsellesi ja avata linkin mobiililaitteellasi.