Se forhåndsvisning af din videoannonce

Når du har oprettet din videoannonce i Google Ads, kan du se en forhåndsvisning af, hvordan annoncen vil se ud for seere på YouTube. Du kan også sende en forhåndsvisning af annoncen til andre, før du offentliggør annoncen.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Sådan genererer du en forhåndsvisning af din videoannonce:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto og derefter på Oversigt.
  2. Klik på fanen "Visninger", og vælg Videokampagner.
Bemærk! Hvis du foretrækker at bruge navigationspanelet til venstre, skal du klikke på Skift visning øverst til højre på din Google Ads-konto.
  1. Klik på Annoncer.
  2. Under kolonnen "Annonce" skal du holde markøren over den annonce, du vil se en forhåndsvisning af, og klikke på blyantikonet Rediger.

Denne animation viser dig, hvordan du åbner vinduet med forhåndsvisningen af en annonce i Google Ads

3. Vælg Se forhåndsvisning.
  4. Vælg Se forhåndsvisning på YouTube. Du kan derefter se en forhåndsvisning af annoncen på en computer.

I vinduet med forhåndsvisningen kan du se en forhåndsvisning af videoannoncen, og der er flere valgmuligheder mht. forhåndsvisning

Hvis du vil se en forhåndsvisning af annoncen på en mobilenhed, skal du vælge Kopiér link og derefter dele linket ved hjælp af din foretrukne metode. Du kan f.eks. kopiere linket i Google Ads, sende det til dig selv via mail og derefter åbne linket på din mobilenhed.