Previsualitzar un anunci de vídeo

Un cop hàgiu creat el vostre anunci de vídeo a Google Ads, podeu previsualitzar com es mostrarà als espectadors de YouTube. També podeu enviar una previsualització de l'anunci a altres persones abans de publicar-lo.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Per generar una previsualització de l'anunci de vídeo:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon i, tot seguit, a Visió general.
  2. Feu clic a la pestanya "Visualitzacions" i seleccioneu Campanyes de vídeo.
Nota: si preferiu utilitzar el tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Canvia la visualització, a la part superior esquerra del compte de Google Ads.
  1. Feu clic a Anuncis.
  2. A la columna "Anunci", passeu el cursor per sobre de l'anunci que voleu previsualitzar i feu clic a la icona de llapis Edita.

Aquesta animació mostra com podeu obrir la finestra de previsualització d'un anunci a Google Ads.

3. Seleccioneu Previsualitza.
  4. Seleccioneu Previsualitza l'anunci a YouTube. Llavors podeu veure una previsualització de l'anunci en un ordinador.

A la finestra de previsualització podeu veure una previsualització de l'anunci de vídeo, amb altres opcions de previsualització disponibles.

Si voleu previsualitzar l'anunci en un dispositiu mòbil, seleccioneu Copia l'enllaç i, a continuació, compartiu l'enllaç mitjançant el mètode que preferiu. Per exemple, podeu copiar l'enllaç de Google Ads, enviar-vos-el per correu electrònic i obrir-lo al dispositiu mòbil.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Assolir els objectius de màrqueting amb Google Ads

Google Ads us pot ajudar a aprofitar al màxim les vostres iniciatives de màrqueting en línia amb eines creades per ajudar-vos tenir èxit. Obteniu més informació sobre els casos d'èxit a fi de veure què han aconseguit altres usuaris amb l'ajuda de les campanyes adequades per assolir els seus objectius.

Comenceu

o truqueu al 1-855-500-2754 per començar.