Brugere: Definition

Det samlede antal personer i din målretning efter demografiske oplysninger og placering. For medieplaner i Planlægningsværktøj for rækkevidde er data om antal brugere baseret på:

• Census-brugere: Det samlede antal personer i din målretning efter demografiske oplysninger og placering baseret på folketællingsdata.
  • Digital-brugere: Det samlede antal personer i din målretning efter demografiske oplysninger og placering, som rapporterede brug af internettet inden for de seneste 30 dage.
  • TV-brugere: Det samlede antal personer i din målretning efter demografiske oplysninger og placering, som rapporterede brug af tv inden for de seneste 30 dage.
  • YouTube-brugere: Det samlede antal personer i din målgruppe, der kan nås ud til via annoncer på YouTube i en gennemsnitlig periode på 28 dage.

I Planlægningsværktøj for rækkevidde medfører en ændring af antal brugere opdatering af:

• Den procentvise rækkevidde
  • Antallet af brugere
  • Metrics for "Måleksponeringspunkt" (TRP, Target Rating Point) og "Pris pr. måleksponeringspunkt" (CPP, Cost per (target rating) point)

Antallet af brugere påvirker ikke det antal personer, som din medieplan kan nå ud til.