Brugere: Definition

Det samlede antal personer i din målretning efter demografiske oplysninger og placering. For medieplaner i Planlægningsværktøj for rækkevidde er data om antal brugere baseret på:

• Census-brugere: Det samlede antal personer i din målretning efter demografiske oplysninger og placering baseret på folketællingsdata.
  • Digital-brugere: Det samlede antal personer i din målretning efter demografiske oplysninger og placering, som rapporterede brug af internettet inden for de seneste 30 dage.
  • Tv-brugere: Det samlede antal personer i din målretning efter demografiske oplysninger og placering, som rapporterede at de så tv inden for de seneste 30 dage.
  • YouTube-brugere: Det samlede antal personer i din målgruppe, der kan nås ud til via annoncer på YouTube i en gennemsnitlig periode på 30 dage. Antallet af brugere vises ikke for underplaceringer eller målgrupper.

I Planlægningsværktøj for rækkevidde medfører en ændring af antal brugere opdatering af følgende:

• Den procentvise rækkevidde
  • Antallet af brugere
  • Metrics for "Måleksponeringspunkt" (TRP, Target Rating Point) og "Pris pr. måleksponeringspunkt" (CPP, Cost per (target rating) point)

Antallet af brugere har ingen betydning for, hvor mange personer du kan nå ud til via din medieplan. Din plans samlede rækkevidde kan være større end en valgt brugergruppes størrelse.