Nieuw in de Zoekwoordplanner: meerdere plannen maken en delen

22 november 2019

De Zoekwoordplanner is een handige tool om nieuwe zoekwoorden te zoeken, historische statistieken te verzamelen en prognoses voor toekomstige prestaties te genereren. Tot nu toe was het echter niet zo eenvoudig om nieuwe zoekwoordplannen te delen met iedereen die ze nodig had. Daarom kunt u nu rechtstreeks vanuit de Zoekwoordplanner plannen maken, opslaan en delen.

Stel dat u een sportwinkel heeft en drie nieuwe productlijnen wilt lanceren: hardloopschoenen, fitnesskleding en fitnessaccessoires. Als u voorheen zoekwoordplannen wilde delen, moest u ze afzonderlijk maken, downloaden en e-mailen. Nu kunt u echter voor elke productlijn afzonderlijke plannen maken en deze rechtstreeks met anderen delen voor feedback, zonder de Zoekwoordplanner te verlaten.

Multiple plans in Keyword Planner

Meer informatie over de Zoekwoordplanner vindt u in het Helpcentrum van Google Ads.

Gepost door Colin Jackson, Product Manager, Google Ads