YouTube-masthead is nu beschikbaar op tv-schermen

21 november 2019

In september, vlak voor Advertising Week New York, kondigden we de open bèta aan voor YouTube-masthead-advertenties op tv-schermen.

Na succesvolle testcampagnes in bepaalde markten zijn YouTube-masthead-advertenties nu wereldwijd beschikbaar op tv-schermen. Alle adverteerders kunnen deze kopen op basis van CPM. YouTube-masthead-advertenties kunnen worden gekocht als onderdeel van een aankoop voor verschillende schermen (mobiele apparaten, desktops en tv-schermen) of als onderdeel van een aankoop voor één scherm (alleen tv-schermen).

De afgelopen maand heeft FOX masthead-advertenties op tv-schermen getest als deel van een strategie om de bekendheid van het populaire programma 'The Masked Singer' te vergroten. "Dit unieke initiatief bereikt kijkers waar ze wonen, precies op het moment dat ze kijken", zegt Natalie Park, vicepresident media van FOX. "Dankzij de schaal van YouTube is het ook het perfecte partnerschap en een fantastische manier om ons populairste programma te promoten."

Example Masthead: Masked Singer

Door de audio- en visuele kwaliteit van YouTube-masthead-advertenties op tv-schermen, gecombineerd met de plaatsing op het scherm, zijn er meer mogelijkheden dan ooit om de bekendheid te vergroten.

Bekijk hier een voorbeeld van een masthead-advertentie met uw video's en aanpassingen. Neem contact op met uw Google-salesteam voor meer informatie.

Gepost door Anish Kattukaran, Product Manager, YouTube Ads