Bruk simulatorer til å anslå resultater for smart budgivning

Du kan bruke 2 typer Google Ads-simulatorer – budsimulatorer for manuell CPC og simulatorer for den smarte budgivningen.

Med simulatorene i Google Ads ser du hvordan de ukentlige annonseresultatene svinger når du bruker ulike innstillinger. Når du bruker den smarte budgivningen, kan simuleringsverktøy gi deg bedre innsikt i hva som skjer med annonseresultatene hvis du endrer CPA-målet, ROAS-målet eller det gjennomsnittlige dagsbudsjettet.

Slik fungerer mål- og budsjettsimulatorene

Med mål- og budsjettsimulatorene kan du samle inn og analysere data fra annonseauksjoner du har deltatt i. Ut fra denne informasjonen blir det anslått hvilke resultater du kunne ha oppnådd med annonsene – målt i viktige mål som klikk, kostnad, visninger, konverteringer og konverteringsverdier – hvis du hadde hatt andre CPA-mål, ROAS-mål, budsjetter eller mål for visningsandel.

Mål-CPA-simulatorer kan brukes på 2 ulike måter:

• Du kan angi målet for én enkelt kampanje eller for porteføljen i sin helhet. Med dette fjernes eventuelle mål du har angitt på annonsegruppenivå.
  • Du kan skalere kampanje- eller porteføljemål samt annonsegruppemål med en viss prosentandel.

Simulatorene er basert på historiske kampanjeresultater, og de tar høyde for fremtidige sesongbaserte mønstre. De oppdateres hver dag med data fra de siste 7 dagene.

Disse nåværende og anslåtte innvirkningsberegningene gjenspeiler anslagene for konverteringsforsinkelse i søke- og Performance Max-kampanjer.

Du kan skalere de anslåtte resultatene fra simulatoren ved å bruke Google Ads API.

Mål-CPA-simulatorene er tilgjengelige for søke-, banner-, Shopping- og appkampanjer. Mål-ROAS kan brukes i søkekampanjer. Mål for visningsandel, maksimer antall konverteringer, maksimer konverteringsverdi og maksimer antall klikk kan bare brukes i søkekampanjer.

Resultater fra smart budgivning anslått via tilhørende simulatorer

Du kan velge en simulator for den smarte budgivningen basert på den beregningen der du virkelig vil oppnå gode resultater, enten det er klikk, visninger, konverteringer eller konverteringsverdier.

Budstrategi Simulator for smart budgivning Hovedverdi
Mål-CPA

Målsimulator for annonsegrupper

Simulator for kampanjemål

Simulator for porteføljemål

Konverteringer
Mål-ROAS

Målsimulator for annonsegrupper

Simulator for kampanjemål

Simulator for porteføljemål

Konverteringsverdier
Maksimer konverteringsverdi Simulator for kampanjebudsjetter Konverteringsverdier
Maksimer antall konverteringer Simulator for kampanjebudsjetter Konverteringer
Budgivning for maksimering av antall klikk Simulator for kampanjebudsjetter Klikk
Mål for visningsandel

Simulator for kampanjemål

Visninger

Finn en simulator for smart budgivning

Finn en målsimulator for annonsegrupper i smart budgivning

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Annonsegrupper.
  4. Klikk på simulatorikonet Bid Simulator icon i resultatrapporten, i delen merket «Mål-CPA for strategi» eller «Mål-ROAS for strategien». Finn ut mer om feilsøking av budsimulatorer

Finn en målsimulator for smart budgivning for kampanjer

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på simulatorikonet Bid Simulator icon. Du finner dette ikonet i Budsjett-kolonnen.

Finn en målsimulator for smart budgivning for budstrategier for porteføljer

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Med en porteføljestrategi kan du knytte flere kampanjer og annonsegrupper til én enkelt budstrategi. Hvis du bruker en porteføljestrategi med mål-CPA-budgivning, finner du simulatoren for mål-CPA i det delte biblioteket.

1. Klikk på verktøyikonet Tools Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Budsjetter og budgivning-rullegardinmenyen på delmenyen.
  3. Klikk på Budstrategier.
  4. Klikk på ønsket mål-CPA- eller mål-ROAS-strategi for å se resultatrapporten om den aktuelle strategien.
  5. Klikk på simulatorikonet Bid Simulator icon i resultatrapporten, i delen merket «Mål-CPA for strategi» eller «Mål-ROAS for strategien». Finn ut mer om feilsøking av budsimulatorer

Linker til relatert innhold